Жителі об’єднаних територіальних громад району затвердили перспективний план розвитку

Жителі об’єднаних територіальних громад району затвердили перспективний план розвитку

Перспективний план розвитку на 2019-2021 роки — нові інфраструктурні об’єкти на території Городницької, Піщівської та Брониківської об’єднаних територіальних громад — розглянули на виїзному засіданні Ради регіонального розвитку при Житомирській обласній державній адміністрації.
Жителі Новоград-Волинщини визначалися з низкою проектів, які б хотіли втілити у наступні три роки. Ремонт доріг, термосанація шкіл, придбання шкільних автобусів, освітлення вулиць, ремонт дитячих садочків, реконструкція старих будівель та багато іншого було обговорено громадами Городницької та Піщівської ОТГ на засіданнях Ради регіонального розвитку, яке провів голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.
У Брониківській ОТГ виїзне засідання очолив керівник апарату ОДА Олексій Шатило.
Прозвітувавши перед присутніми щодо реформ децентралізації в області у 2015-2018 роках та окресливши перспективний план розвитку на наступні роки, керівник апарату відповів на запитання присутніх у залі.
Голосуванням у підтримку перспективного плану розвитку було завершено кожне виїзне засідання. Жителі району підтримали нововведення та запропоновані перспективні плани розвитку на 2019-2020 роки як своїх громад, так і Житомирщини в цілому.
Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА