54-ий окремий розвідувальний батальйон відправився в зону ООС

54-ий окремий розвідувальний батальйон відправився в зону ООС

Минулої суботи, 4 травня, особовий склад 54-го окремого розвідувального батальйону знову вирушив на Схід України для виконання бойових завдань.
Урочисто провести захисників України на залізничний вокзал прийшли рідні та друзі воїнів, а також представники Новоград-Волинської РДА.
Із напутніми словами, побажаннями та подяками до військовослужбовців 54-го окремого розвідувального батальйону звернувся керівник апарату райдержадміністрації Михайло Гайдаєнко, — повідомляє відділ організаційно-інформаційної роботи РДА.
Так сталося, що того дня в центрі міста склалася така ситуація, що не всі бажаючі змогли вчасно потрапити на залізничний вокзал на урочисту частину. Головні центральні вулиці Новограда були перекриті для руху автотранспорту, як частина маршруту Першого напівмарафону «Lesia Grand Fest». Мама одного з воїнів розвідбату, з якою ми поспілкувалися на залізничному вокзалі, розповіла, що дуже довго чекала таксі — машина не могла під’їхати за вказаною адресою, бо всі проїзди перекрили поліцейські патрулі. У підсумку вона спізнилася на урочистості…
Нагадаємо, що 54-ий окремий розвідувальний батальйон ще з початку війни виконує бойові завдання на території Донецької та Луганської областей.
Власна інформація
Фото Новоград-Волинської РДА