Свято — у Майстрові

У неділю, 14 липня, в с.Майстрів відбулося свято Майстрівського старостинського округу, організоване відділом культури і туризму Новоград-Волинської міської ради.
Розпочався захід із ходи муніципального духового оркестру. На гостей чекала святково-розважальна програма, насичена виступами аматорів міста Новограда-Волинського та місцевих виконавців, святковою лотерею, конкурсом «Вгадай мелодію», караоке, дитячим флешмобом «Україна — це ми!». На дітей чекали цікаві розваги, працював дитячий атракціон, акваринг, попкорн, солодка вата.
Участь у заході взяло керівництво Новоград-Волинської міської ОТГ.
Довідково. Відповідно до Закону щодо добровільного приєднання територіальних громад до міст обласного значення, 1 листопада на засіданні 26-ї сесії міської ради було прийнято рішення про добровільне приєднання Майстрівської сільської ради до міста Новограда-Волинського.
Наразі для кожної школи у селах Майстрів, Майстрова Воля та Маковиці придбані нові шкільні меблі, зокрема: окремі парти та стільці для кожного учня, шафи для зберігання засобів навчання, столи учительські, ігрові столи та стільці, шкільні дошки для крейди, на що з міського бюджету було виділено 117 тис. грн. Ще 26 тис. грн. виділено на заміну віконних блоків у Майстровольській школі.
Для Майстрівської школи виготовлено проектно-кошторисну документацію, за якою передбачено встановлення нової системи опалення, підведення води, облаштування теплих туалетів та ремонт внутрішніх приміщень навчального закладу.
112 тисяч гривень із міського бюджету виділено на забезпечення потреб місцевої футбольної команди «Нива».
Підключено супутниковий Інтернет до приміщення Майстрівської сільської ради. Наразі ведуться перемовини щодо проведення у Майстрівському старостинському окрузі дротового Інтернету.
Оновлено фігури на кладовищі та розроблено проект щодо відновлення пам’ятника на братській могилі часів Другої світової війни в с.Майстрів.
Також заплановано відновлення вуличного освітлення та вирішується питання щодо забезпечення систематичного вивезення сміття.

Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради