Група дітей сімей загиблих та учасників АТО/ООС 30-ї бригади повернулися з відпочинку в Литві

Група дітей сімей загиблих та учасників АТО/ООС 30-ї бригади повернулися з відпочинку в Литві

Протягом восьми днів діти знайомилися з традиціями країни, провели насичені, цікаві, розважальні заходи та екскурсії. Відвідали відомі історичні та географічні місця країни. Також у програмі перебування — спортивно-реабілітаційні та культурно-мистецькі заходи.


Діти відпочивали в таборі «Литовський Союз Стрілкової Зброї», що знаходиться в Гінтаро самоврядування Калварії. Відпочинок у таборі був наповнений яскравими та творчими моментами.
У місті Каунас діти побували в парку розваг «UNO Parkas». Далі чекала прогулянка на розважальних кораблях по Каунаському морі, де куштували їжу на грилі. У м.Клайпеда діти побували в дельфінарії і побачили виставу з дельфінами. Відвідали музей моря і відчули запах Балтійського моря, зануривши в нього ніжки.
На завершення поїхали у Вільнюс, де відвідали Сейм Литовської Республіки та Палац Великого Князівства Литовського. Екскурсія містом, виставка картин, присвячених військово-полоненим морякам України, Музей ілюзій, а на завершення побували на подвір’ї апартаментів Литовського президента. Це була дуже цікава та насичена подорож, діти багато дізнались про історію та традиції Литви.
Безмежно дякуємо голові фонду «Корона князів Острозьких», організаторам та всім небайдужим, хто приєднався до організації чудового відпочинку!
З сайту 30-ї ОМБр ім.князя К.Острозького