Асфальтування вулиці Шевченка продовжилося

Асфальтування вулиці Шевченка продовжилося

\"АсфальтуванняПОДЯКУЄМО ЗОЛОТІЙ ОСЕНІ, ЯКА ДОТЕРПІЛА
Капітальний ремонт доріг по вулицях Житомирській, Пушкіна і Шевченка — це якась «Байкало-Амурська магістраль» у мініатюрі. Тільки не за масштабами, а за тривалістю реалізації. Підрядна організація взялася до роботи ще на початку серпня, а завершує роботи наприкінці жовтня-початку листопада.

Підрядник (ТОВ «Асфальт плюс») неодноразово припиняв роботи, оскільки кошти за вже виконану частину не надходили в повному обсязі. По вулиці Шевченка, де після зрізання шару старого асфальту люки вистовбурчувалися над дорогою, водії зі «словами вдячності» на адресу всіх гілок влади кілька місяців виконували «вісімки»…
«Капітальний ремонт дорожнього покриття на вул.Житомирська, Пушкіна та Шевченка буде продовжено!» — повідомили цими днями у відділі інформації та зв’язків із громадськістю міської ради.
Замовником реалізації проекту виступає управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації. Тож органи місцевого самоврядування Новограда-Волинського вплинути на ситуацію можуть лише листами, візитами та проханнями.
Як інформує міська рада, в.о. міського голови Оксана Гвозденко разом із депутатом обласної ради Степаном Нусбаумом 24 жовтня були на прийомі в голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка. Метою візиту стало вирішення питання щодо фінансування та відновлення капітального ремонту доріг на зазначених вулицях.
«За результатами особистого прийому, керівник Житомирської ОДА запевнив, що фінансування капітального будівництва стратегічно важливих для міста вулиць терміново буде відновлено», — додають у відділі інформації міської ради.
Одразу ж управління ЖКГ міської ради повідомило про перекриття руху автотранспорту на вул.Шевченка: «У зв’язку з проведенням капітального ремонту дорожнього покриття, з 29 жовтня по 04 листопада включно буде перекрито рух автотранспорту на вул.Шевченка від перехрестя вул.Пушкіна — Шевченка — Лесі Українки до перехрестя вул.Шевченка — Соборності — Героїв Майдану».
На цьому тижні асфальтування на вулиці Шевченка поновилося. Тож подякуємо золотій осені, яка дотерпіла, — асфальт принаймні 31 жовтня кладуть за сухої погоди, а не в калюжі чи на сніг…
Олег БРЮХАНОВ