Вітання 45/2019

Вітання 45/2019



























12 листопада святкуватиме День народження коханий чоловік, турботливий батько та найкращий дідусь — Валерій Іванович ЛОПАТЮК


У цей святковий день прийми вітання та найщиріші наші побажання: здоров’я, щастя та добра, наснаги, успіхів, тепла. І повсякденно, повсякчас хай буде все в тебе гаразд!


З любов’ю та повагою дружина, діти, внуки



11 листопада святкуватиме свій ювілей полковник у відставці — Володимир Євгенійович ХРИСТИЧ


Дорогий наш друг — Володимир!

Ти завжди був душею колективів, вів за собою людей, цінив особистість кожного, допомагав у трудний час.

Вітаємо тебе з прекрасним ювілеєм, хай Господь дарує тобі надію й тепло на довгі літа, радість від сина і його сім’ї, будь завжди здоровий і щасливий.


Друзі



10 листопада святкуватиме 80-річний ювілей Ніна Опанасівна МАРТИНЮК


Матінко наша рідна!

Років твоїх нам не видно, а бачимо очі ясні, мов зірочки навесні, і усмішку молоду, і жваву та струнку ходу. Та чисте високе чоло, та рук твоїх рідних тепло, і ми — твої діти малі — вклоняємося до землі і зичимо тобі здоров’я з пошаною і любов’ю!


З повагою діти, невістки, зять, внуки, правнуки, племінники



9 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ


Щиросердечно вітаю всіх із Днем української писемності та мови — одним з найбільш важливих свят України.

Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.

Українська мова увібрала в себе найкращі, найвеличніші здобутки нашої нації та визнана однією із найкрасивіших і мелодійніших мов світу. Ми маємо потужний масив писемності, історії та культури, яка нараховує багато тисячоліть.

Сьогодні, як ніколи, сучасна українська писемність та мова потребують дієвої державної і широкої громадської підтримки. Конституційний і моральний обов’язок кожного з нас — берегти джерельну чистоту і веселкову красу рідної мови, сприяти розвитку вітчизняної літератури, наполегливо розвивати власний культурний рівень, сприяти широкому застосуванню української мови у всіх сферах суспільного життя.

Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але я впевнена, що саме без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури.

Тож бажаю вам берегти рідне слово і передавати цей безцінний дар наступним поколінням. Щастя вам, добра, миру, злагоди, натхнення, наснаги та життєвих перемог!


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

9 ЛИСТОПАДА — ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА


Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Завдяки вам, працівникам закладів культури та аматорам народного мистецтва, ми маємо нагоду спілкуватися з дивовижним світом краси, долучатися до невичерпних джерел духовності та людської мудрості.

Культура і мистецтво — найбільші скарби для кожної держави. Культура робить людину особистістю, робить нас неповторними, несхожими на інших. Це вирізняє наш народ серед інших та робить його єдиним і неповторним.

Без традиції — нема культури, а без культури — нема нації. Адже кожен народ існує доти, доки живе його культура. Щиро вдячна вам за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та за вагомі духовні досягнення.

Зичу вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай втілюються в життя ваші мрії й сподівання!


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Прасковію Прохорівну МАНОЙЛО — 10.11.1913 р.н.

Любов Акимівну СІКОРУ — 10.11.1924 р.н.

Анатолія Олександровича ЖИЛЬЦОВА — 10.11.1962 р.н.

Миколу Сергійовича ОБОДЗІНСЬКОГО — 11.11.1954 р.н.

Зінаїду Олексіївну КРАСИЛЬНІКОВУ — 12.11.1932 р.н.

Олега Миколайовича КОРОСТИЛЬОВА — 09.11.1962 р.н.

Валентина Григоровича СВИДЕНЮКА — 09.11.1963 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»