Продовжується співпраця з Острозькою академією

Продовжується співпраця з Острозькою академією

«Ми завжди відкриті до співпраці з навчальними закладами. Днями командування військової частини 30-ї окремої механізованої бригади ім.князя Костянтина Острозького відвідало Національний університет «Острозька академія», — інформує на своїй сторінці у Фейсбуці 30-та ОМБр.
Офіцери відділення морально-психологічного забезпечення, Герой України Іван Віннік та один із заступників командира бригади Євген Панькін зустрілися зі студентами академії та вихованцями Острозького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Із вітальним словом до військових звернувся ректор Національного університету «Острозька академія» професор Ігор Пасічник: «Ми пишемо спільну історію, адже бригада та академія носять ім’я відомого військового і державного діяча Костянтина Острозького».
Під час зустрічі підписали угоду про подальшу співпрацю. На згадку про військову частину вручили мотиваційний прапор бригади, вимпели із зображенням Костянтина Острозького та мотиваційну грамоту.
Військові теж не залишилися без подарунків. Ректор вручив енциклопедію Острозької академії XVI-XVII ст. для бібліотеки військової частини.
Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Після спілкування — традиційне фото на пам’ять та екскурсія Музеєм історії Острозької академії.
Нині в бригаді працюють над розробкою спільних заходів, які будуть цікаві як для студентів, так і для військових. Раді новому партнерству та переконані в подальшій плідній співпраці!
Інформація 30-ї ОМБр