Відбулася презентація професійного боксерського рингу

Відбулася презентація професійного боксерського рингу

9 листопада відбувся відкритий міський турнір із боксу з нагоди презентації боксерського рингу. Його учасниками стали 56 спортсменів. Було проведено 28 поєдинків.
«Для забезпечення занять дітей боксом та кікбоксингом у 2019 році було придбано боксерський ринг вартістю 104160 грн. Із них: 72 тис. грн виділені з Державного бюджету за підтримки депутата Верховної Ради VIII скликання В.М.Литвина, 30 тис. грн — з міського бюджету (кошти на потреби виборчих округів, а саме: В.Г.Федорчука), 2160 грн — співфінансування Новоград-Волинської міської ради», — повідомляє заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради А.Нєпша.
Учасників турніру привітали начальник профільного управління міської ради Ярослав Циба, депутат міської ради Володимир Федорчук та тренер-викладач із боксу і кікбоксингу ДЮСШ Леонід Плісак.
Найсильнішими боксерами турніру стали Євгеній Сукач, Олексій Плісак та Артем Романюк.
Найтехнічими боксерами визнано Станіслава Плисака, Нікіту Невмержицького та Святослава Бірюка.
У номінації «За волю до перемоги» нагороджено Богдана Ключковського, Андрія Ковальського, Максима Мисюру та Віктора Іванковича.
Організатори турніру висловили подяку за танцювальний супровід заходу хореографічному ансамблю «Ангели танців» (хореограф-викладач — Тетяна Волинець).
Водночас, поряд із приємністю від придбання професійного рингу, у Новограді залишається невирішеною куди більша проблема: після пожежі в Молодіжному центрі в місті немає відповідного приміщення, де б можна було розмістити цей ринг на постійній основі. У спортивному залі ДЮСШ боксерський ринг встановлювали тимчасово — з нагоди презентації і турніру, оскільки зал повинен бути вільним для занять ігровими видами спорту.
Підготував Олег БРЮХАНОВ