Творчі будні бібліотек

Творчі будні бібліотек

Майстер-клас «Вчимося плести капці-слідки» провела для користувачів бібліотеки-філії №1 Фаїна Лашевич. Фаїна Вікторівна — гарна майстриня, має вишуканий смак, а ще — вона прекрасна людина, колись працювала бібліотекарем, тепер знаходиться на заслуженому відпочинку. Тож має вільний час, щоб займатися улюбленою справою для душі і залюбки ділитися своїми знаннями з користувачами бібліотеки.
Щиро дякуємо Фаїні Вікторівні за такий чудовий захід. Бажаємо міцного здоров’я і чекаємо подальших зустрічей у бібліотеці. Адже є багато охочих перейняти її майстерність.
20 листопада в бібліотеці-філії №1 відбувся День читання «Свято всіх дітей на планеті». Бібліотекарі розповіли юним користувачам, що саме в цей день (20 листопада 1959 року) Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року — Конвенцію про права дитини. Упродовж дня в бібліотеці проходили голосні читання. Для тих, хто добре знає свої права, було проведено казкову правову вікторину. Святковий день для найактивніших читачів бібліотеки закінчився дружнім спілкуванням за чашкою чаю. Із нагоди Всесвітнього дня дитини в центральній дитячій бібліотеці ім. Олени Пчілки провели День читання. У цей день читали активно, завзято, з радістю і найменші дошкільнятка — вихованці ДНЗ №6, і старшокласники, й дорослі.
Із нагоди Всесвітнього дня дитини працівники бібліотеки-філії №2 завітали до вихованців старшої групи «Ромашка» ДНЗ №8. Бібліотекарі провели голосні читання, читали дітям цікаві історії та оповідання про дитячу дружбу, добро і милосердя. Діти захоплено розповідали про своїх найкращих друзів і про свої добрі вчинки.
22 листопада до Центральної дитячої бібліотеки ім.Олени Пчілки вперше завітали маленькі гості, учні 3-го класу Наталівської ЗОШ, разом зі своїм учителем Тетяною Семенишиною.
Дітям розповіли про послуги і можливості бібліотеки, ознайомили із правилами користування книгою та бібліотекою, фондом дитячої літератури. Усі дружно переглянули яскраві дитячі журнали, цікаві відеопрезентації та мультфільми.
До Дня пам’яті жертв голодомору в бібліотеці-філії №5 для юнацтва провели годину скорботи «Свічка, яка ніколи не згасне» спільно з педагогами та вихованцями Палацу дітей та молоді.
25 листопада в бібліотеці відбувся урок пам’яті «Голод 1933 — біль у душі і пам’ять серця» для учнів 5-В класу ЗОШ №3.
Новоград-Волинська центральна міська бібліотечна система