Святковий концерт, лотерея та караоке: як відзначили День села Маковиці

Святковий концерт, лотерея та караоке: як відзначили День села Маковиці

Яскраво й незабутньо відсвяткувало день свого народження село Маковиці, яке віднедавна входить до Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади.
На свято, яке проходило 24 листопада в сільському клубі, завітали ті, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди, гості громади.
Святковий концерт був сповнений щирими посмішками та позитивними емоціями, супроводжувався бурхливими оплесками та запальними танцями.
Із теплими словами вітань до жителів села звернулася в.о. міського голови Оксана Гвозденко, яка подякувала організаторам свята — працівникам культури, висловила слова вдячності тим, хто бере активну участь у повсякденному житті села та побажала всім миру, добра і благополуччя.
Оксана Гвозденко зазначила, що велика увага приділяється розвитку економічного та культурного потенціалу Майстрівського старостинського округу. Наразі ж, що стосується села Маковиці, на звернення жителів проведено кабельний швидкісний Інтернет, для школи придбано меблі, підручники, продукти харчування, для фельдшерського пункту закуплено медикаменти, виготовлено проектно-кошторисну документацію для ремонту приміщень клубу, проводяться роботи зі встановлення вуличного освітлення тощо.
Після завершення концерту розіграли святкову лотерею, та всі охочі мали можливість розкрити свої таланти в караоке. На вході до клубу на дітей та дорослих чекали попкорн і солодка вата.
Свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села — це свято єднання. Тож нехай і надалі село процвітає, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку!
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради