Привітали військовослужбовців 54-го окремого розвідувального батальйону з нагоди повернення із зони ООС

Привітали військовослужбовців 54-го окремого розвідувального батальйону з нагоди повернення із зони ООС

Із нагоди прибуття 54-го окремого розвідувального батальйону із зони Операції об’єднаних сил для особового складу військової частини в гарнізонному Будинку офіцерів 22 листопада відбулися урочистості та святковий концерт. Участь у заходах узяли в.о. міського голови Оксана Гвозденко та начальник відділу кадрів міської ради Жанна Колесник.
Багато теплих та щирих слів звучало в цей день на адресу наших захисників. Оксана Гвозденко привітала військових з успішним виконанням бойових завдань та поверненням на рідну землю, а також вручила командиру військової частини Сергію Високоляну привітальний лист.
«Ми високо цінуємо ваш щоденний подвиг та щиро пишаємося вашою мужністю. Молимося за те, щоб ви поверталися живими і з перемогою. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю всіх тих, хто загинув, захищаючи свою Батьківщину, кому не судилося повернутися до рідної домівки. Сьогодні вся новоград-волинська громада низько вклоняється вашим батькам, які виховали вас справжніми Героями українського народу», — зазначила в.о. міського голови.
Військові отримали державні нагороди, ордени, почесні нагрудні знаки, медалі, грамоти та подяки від командування, волонтерські хрести від ГО «Волонтери України», зокрема й Почесні грамоти міської ради з грошовою винагородою та Подяки міського голови.
Після урочистої частини розпочалася яскрава патріотична програма — хореографічні постановки та вокальні виступи, які створили святкову атмосферу в глядацькій залі Будинку офіцерів.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради