Вітання 51/2019

Вітання 51/2019



































18 декабря праздновала своё 10-летие наша дорогая внученька — Анастасия Сергеевна ШМЫГЛЯ


Наша внученька дорогая, вот тебе уже десять лет, с юбилеем поздравляя, шлём огромный мы привет! Внучка, мы тебе желаем быть весёлой, не болеть, все мечты твои, родная, исполняться будут впредь!


С любовью б.Лена, д.Иван, т.Юля, Богдан и Катюша



20 грудня святкує свій ювілей — 60 років — наша дорога матуся — Таїса Дмитрівна ГАРБОВСЬКА


Дозвольте, матусю, нам Вас привітати і найтепліші слова Вам сказати, бо поки є мама, доти є сонце, доти пташина і цвіт під віконцем, доти краса, доти поміч, розрада. Живіть нам, матусю, сто років на радість. Спасибі Вам, рідна, за Ваше тепло, за руки робочі, безсоннії ночі, за те, що зростили, за хліб на столі. Спасибі Вам, мамо, уклін до землі!


З любов’ю діти та внуки



19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ АДВОКАТУРИ


Почесна й нелегка місія з відстоювання справедливості вимагає від адвоката високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей — честі, гідності, відданості справі й наполегливості.

Одним із важливих завдань адвокатської і правозахисної діяльності є утвердження правових засад державного розвитку, створення умов, аби кожна людина в критичних обставинах почувалася захищеною, а її права і свободи були непорушними, як передбачено Конституцією України.

У день вашого професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, благополуччя та нових професійних перемог!

Нехай людська повага й довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі!


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови

Олена ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ


День святого Миколая — одне з найочікуваніших та найрадісніших свят не тільки для дітей, а й для дорослих, які в цей день також починають вірити в дива.

Як добра зимова казка, це світле й радісне свято першим приходить до нас, сповіщаючи наближення Різдва Христового й Нового року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі почуття надії й любові, надихає на добрі справи й милосердя до інших.

Віримо, що святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить великою радістю серця всіх дітей. Нехай він дарує добре здоров’я й щасливу долю, принесе Господнє благословення, що оберігатиме вас протягом усього життя і благословить вас на добрі помисли і справи!


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови

Олена ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

22 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА


Важко переоцінити значення енергетичної галузі для повноцінної життєдіяльності в суспільстві. Адже від вашої організованої, чіткої роботи, професійності та вимогливості залежить надійне забезпечення електроенергією всіх споживачів та повноцінне життя кожної людини зокрема. Завдяки сумлінній, самовідданій праці та відповідальності енергетиків, працює промисловість, функціонують транспорт і зв’язок, заклади освіти, охорони здоров’я та інші організації й установи.

У день вашого професійного свята зичимо вам міцного здоров’я, наснаги та терпіння в нелегкій праці. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а результати вашої роботи стануть міцним фундаментом для нових здобутків упродовж наступних років.


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови

Олена ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

24 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ АРХІВНИХ УСТАНОВ


Шановні працівники архівних установ! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Архівні матеріали — це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це — історія кожного громадянина та епохи загалом.

Ви, працівники архівних установ, виконуєте важливу місію — бережете історичну пам’ять, збираєте та документуєте факти сьогодення, потрібні насамперед нащадкам. Завдяки щоденній наполегливій праці, теперішнє та прийдешні покоління матимуть змогу доторкнутися до сторінок нашої спільної історії.

Щиро бажаємо вам творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, міцного здоров’я, благополуччя, затишку й миру вам та вашим родинам.


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови

Олена ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

25 ГРУДНЯ — РІЗДВО ХРИСТОВЕ


Щиро вітаємо значну частину Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади — віруючих римо-католиків — із Різдвом Христовим!

Щороку ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на небосхилі спалах яскравої різдвяної зірки, промені якої несуть радість у кожну домівку.

У світлий день Різдва Христового бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту та достатку. Нехай до кожної оселі увійдуть мир і благодать, а Божа ласка і благословення будуть вам надійним оберегом кожного дня і в кожній справі!

Хай світло Різдвяної зірки зігріє кожну домівку, запалить у кожному серці вогонь Віри, Надії та Любові!

Веселих різдвяних свят!


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови

Олена ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Світлану Олексіївну ЧЕЛЯДІНУ — 18.12.1939 р.н.

Марію Станіславівну КОСТЮК — 20.12.1927 р.н.

Івана Олексійовича ВОЗНЯКА — 20.12.1930 р.н.

Марію Омелянівну КРУПОВІЧ — 20.12.1938 р.н.

Ганну Федорівну ЛАВРЕНЮК — 22.12.1932 р.н.

Наталію Федорівну ІВАНОВУ — 22.12.1938 р.н.

Степаниду Павлівну КОЗАКЕВИЧ — 23.12.1931 р.н.

Дмитра Олексійовича ТКАЧУКА — 23.12.1931 р.н.

Владиславу Францівну ЯРОМОВУ — 24.12.1930 р.н.

Антоніну Флоріанівну ГАГАРСЬКУ — 25.12.1925 р.н.

Миколу Васильовича МАРТИНОВА — 25.12.1927 р.н.

Ядвигу Олександрівну ІЛІНСЬКУ — 25.12.1928 р.н.

Ольгу Іванівну ШПАНДЕРСЬКУ — 25.12.1932 р.н.

Ганну Василівну ГАСИЛОВУ — 26.12.1930 р.н.

Юрія Володимировича БАКАЛА — 25.12.1968 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»