Заклад дошкільної освіти №5 «Віночок» відсвяткував 55-річчя

Заклад дошкільної освіти №5 «Віночок» відсвяткував 55-річчя

55-річний ювілей відзначив заклад дошкільної освіти «Віночок». Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема ветерани дошкільної освіти — ті, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, випускники й вихованці садочка, батьківський колектив.
Серед почесних гостей були в.о. міського голови Оксана Гвозденко, начальник управління освіти і науки міської ради Тетяна Ващук, головний спеціаліст цього ж управління Ірина Сиротюк, голова Новоград-Волинської міської організації профспілки працівників освіти і науки Василь Неук, а також депутати міської ради Микола Павловський та Ігор Юшманов.
Привітала з ювілеєм колектив закладу в.о. міського голови Оксана Гвозденко, яка подякувала колективу закладу за самовіддану працю, життєвий оптимізм, побажала берегиням дитячих сердець добра й родинного затишку, а закладу дошкільної освіти — високих результатів у навчанні та вихованні маленьких українців. Оксана Василівна вручила Почесну грамоту міської ради завідувачці закладу дошкільної освіти «Віночок», а вихователям закладу — подяки міського голови.
До привітань приєдналися начальник управління освіти і науки міської ради Тетяна Ващук, головний спеціаліст Ірина Сиротюк та голова Новоград-Волинської міської організації профспілки працівників освіти і науки Василь Неук, депутати міської ради Микола Павловський та Ігор Юшманов.
Для присутніх і гостей була представлена концертна програма — справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка. У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера. На концерті вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці, — співали, танцювали, розказували віршики, чим забезпечили чудовий настрій присутнім.
На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка в різний час були рідними, хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров’я вихователям, дітям і батькам звучали протягом усього свята!
Аліна ПУГАЧ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради