Відкритий лист виборців до депутата міської ради сьомого скликання С.С.Карпінської

«Шановна Світлано Станіславівно!
Мешканці вулиці Михайла Вербицького — Ваші виборці — обурені Вашою зневагою до нас та невиконанням своїх депутатських обов’язків.

У порушення статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» протягом 4 років Ви жодного разу не зустрілися і не прозвітували про свою депутатську роботу на окрузі №17. Ми Вас навіть не знаємо в обличчя. Ви не взяли участі в розробці програми соціально-економічного розвитку міста, не подали депутатського звернення на розробку проектно-кош-
торисної документації на капітальний ремонт дороги по вулиці Михайла Вербицького, унаслідок чого вулиця не була включена в Перелік для співфінансування робіт із капітального ремонту дорожнього покриття (відповідь ОДА №КО-154 від 17.01.2020 року на наше звернення).
Упродовж всіх років Ви ігнорували роботу на пленарних засіданнях (із 43 засідань не взяли участі в 29, що складає 67,4%) та роботу в комісії з питань депутатської етики (з 31 засідання були відсутні на 23 — 74,9%), чим Ви протиставили себе і до виборців, і до депутатського корпусу міської ради.
Невідомо, куди були витрачені 200 тисяч гривень, виділених Вам як депутату для робіт по виборчому окрузі №17. Ви не знайшли 50 тисяч гривень для оплати за виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дороги по вулиці Михайла Вербицького. За 4 роки такої Вашої депутатської роботи вулиця доведена до аварійного стану. Шматки колишнього асфальту розлітаються з-під коліс автомобілів, що загрожує нашому життю і здоров’ю, у тому числі — й здоров’ю 23 дітей, яким немає де погратися.
Втиснутий у землю колодязь пожежного гідранта загрожує поривами вуличної системи водогону. Ви навіть не володієте ситуацією, які озера з атмосферних опадів утворилися на перехресті вулиць Михайла Вербицького — Гетьмана Сагайдачного, по вулиці Олени Теліги — вулиці Житомирській. Також не спромоглися закупити кам’яного відсіву, щоб засипати калюжі води і спланувати дорогу по вулиці Олени Теліги (Пролетарській).
Скільки ми можемо ходити на прийоми в міську раду, ОДА і збирати численні підписи? А Вас, як не було на окрузі, так і немає понині. Тому ми вимушені звернутися з цим листом у місцеві ЗМІ.
Жителі вулиці вимагають від Вас направити депутатське звернення на розробку проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дороги по вулиці Михайла Вербицького та включення цієї дороги в програму соціально-економічного розвитку міста.
Якщо Ви не спроможні цього зробити, то напишіть заяву і звільніть депутатське крісло, яке і без цього пустує на 70% засідань!
Підписи мешканців та фото додаю».

Старійшина вулиці, голова вуличного кооперативу з газифікації Олена ПОДЕЙКО
28.02.2020 р.