Привітали зі Святом весни матерів, дружин та доньок загиблих учасників АТО

Привітали зі Святом весни матерів, дружин та доньок загиблих учасників АТО

У переддень Міжнародного жіночого дня в Новоград-Волинському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся святковий захід для матерів, дружин та доньок загиблих учасників АТО. Модератором заходу виступила директор центру Антоніна Лапинська, яка привітала гостей та представила учасників та благодійників свята, а саме: заступника міського голови Оксану Гвозденко, директора департаменту праці та соціального захисту населення Лілію Хрущ, психолога Тетяну Павловську, фотографа Катерину Кармазіну, декораторів Марину Синельникову, Тетяну Козакевич та оператора СК «Калина» Миколу Музику.
Із привітальним словом до жінок звернулися заступник міського голови Оксана Гвозденко та директор департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Лілія Хрущ, які побажали міцного здоров’я, любові, душевного тепла, радості, добробуту та сімейного затишку, а також запевнили в постійній підтримці міської влади. Матерям подякували, що виховали мужніх синів, справжніх патріотів України. На прикладах їх героїчних вчинків будуть виховуватися багато поколінь українців — відважних, гордих, сміливих, вільних і щасливих мешканців незалежної країни.
Потому слово мала активістка відокремленого підрозділу ГО «Об’єднання дружин і матерів учасників АТО» Лариса Лісовська, яка привітала присутніх жінок зі святом, побажала витримки, щастя, любові, Божого благословення, спокою і затишку в родинах та подякувала міській владі за підтримку родин військовослужбовців, які загинули в зоні проведення АТО.
Після щирих та теплих привітань усім присутнім подарували букети, оскільки Свято весни — це, перш за все, — свято квітів. Було проведено професійну фотосесію від Катерини Кармазіної.
Одразу ж розпочався психологічний семінар на тему: «Любов до себе» від психолога, ігропрактика, консультанта в напрямку позитивної психотерапії, коуча методу Карти Успіху, керівника майстерні «Нове Життя» Тетяни Павловської. Кожна жінка малювала себе та описувала свої позитивні характеристики. Пані Тетяна також зачепила тему «Відношення до свого тіла», пояснюючи, що це дуже важлива тема нашого сьогодення, оскільки люди сприймають нас через призму нашого сприйняття до себе, та запевнила присутніх, що життя людини є найбільшою цінністю, яка існує у світі.
Новоград-Волинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дякує усім за участь у заході та бажає постійного відчуття щастя, підтримки, щоденної радості в душі, чарівних почуттів любові і ніжності, хорошого настрою і впевненості в собі!
Антоніна ЛАПИНСЬКА, директор міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді