Вітання 15/2020

Вітання 15/2020



















Є люди, які, наче зорі, осявають шлях іншим, стаючи дороговказом на їхньому життєвому шляху. До них звертаються за мудрими порадами, з ними діляться своїми радощами та болем, шукаючи підтримки у важкі хвилини. Вони зігрівають своїм душевним теплом, а спілкування з ними приносить радість.


До такої категорії людей належить директор ЗОШ №7, депутат міської ради, люблячий чоловік, гарний батько й чудовий дідусь — Віктор Іванович ОВДІЮК 14 квітня він відзначає свій 60-річний ювілей.


Шановний Вікторе Івановичу! Ми раді розділити з Вами це родинне свято, бо вважаємо себе частиною великої родини — школи №7, яку Ви очолюєте вже більше тридцяти років.

Нинішні учні, випускники, батьки знають Вас як прекрасного вчителя, знавця української словесності й просто гарну людину. Ми, учителі, пишаємося своїм демократичним директором, чуйним керівником і мудрим порадником.

Щиро й сердечно вітаємо Вас з цією славною датою. Хай доля завжди буде щедрою до Вас та збереже міцне здоров‘я, дарує безмежне людське щастя, невичерпну енергію, життєве довголіття.

Ваш життєвий шлях — яскравий приклад того, як треба шанувати людей і працю. Вам є чим пишатися, Ви не змарнували життя і на всіх його дорогах прагнули бути професіоналом, чуйним і турботливим у ставленні до людей.

Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення й благородні справи. Нехай надалі буде плідною Ваша нелегка праця на благо громади міста, твердою віра, непоборною сила духу!

Творчого Вам неспокою, міцного здоров‘я й наснаги, рясних і вагомих урожаїв на вчительській та депутатській нивах.

Божої благодаті Вам і Вашій родині на многії літа! Плідного та щасливого довголіття! Ми Вас любимо, наш найкращий директоре!


З повагою, любов’ю й шаною педагогічний колектив ЗОШ №7



14 квітня святкує свій ювілей любляча мама, турботлива бабуся — Марія Василівна ПОЛІЩУК


Спасибі за ласку, за ніжну турботу, за чуйність, гостинність, невтомну роботу. Господь хай дарує здоров’я і силу, спасибі, рідненька, що Ви нас зростили. Хай серце у грудях ще довго палає, а руки, мов крила, нас пригортають. Щоб здоров’я було, щоб жили й не тужили, Ви найбільшого щастя в житті заслужили! Багата душею, метка, роботяща, живіть вічно, мамо, бо Ви в нас найкраща!


З повагою та любов’ю всі рідні



12 КВІТНЯ РИМО-КАТОЛИКИ СВЯТКУЮТЬ СВІТЛЕ ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ


Шановні новоград-волинці, духовенство та віряни римо-католицького обряду!

Із нагоди величного свята — Воскресіння Христового — прийміть щирі вітання й побажання міцного здоров’я й добробуту.

Зичу всім у ці весняні дні, щоб у ваших домівках та серцях панувала злагода та спокій, а свято Божого Воскресіння принесло радість та любов.

Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Софію Денисівну ШПАК — 10.04.1926 р.н.

Ольгу Іванівну КОШЕЛ — 10.04.1928 р.н.

Тамару Олександрівну КАЛЕНЮК — 10.04.1931 р.н.

Євгенію Йосипівну КОРЗУН — 14.04.1929 р.н.

Ніну Порфирівну ЛОПАТЮК — 15.04.1929 р.н.

Павліну Аріонівну ТЕРЕШКОВУ — 15.04.1931 р.н.

Володимира Васильовича КРИКОТУ — 15.04.1939 р.н.

Андрія Кузьмича ЛАВРЕНЧУКА —16.04.1930 р.н.

Миколу Григоровича ШЕВЧИКА — 10.04.1940 р.н.

Степана Івановича КОСЯНЧУКА — 14.04.1957 р.н.

Юрія Аркадійовича СКИБУ — 15.04.1967 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»