Батьківський чат у Вайбері

Про жартівливий аспект карантинного навчання пропонуємо почитати в гумористичному дописі з мережі. Адже розуміємо, що не всі в захваті від нововведень. Тож багато хто нижче зможе впізнати себе чи знайомих.
Учителька: «Доброго ранку, батьки! Домашнє завдання на сьогодні:

  • Прочитати і переказати оповідання «Як білочка та їжачок ходили до сімейного психолога», ст. 43-64. Виписати основні тези.

  • Математика: усі приклади й задачі зі стор.83-124.

  • Природознавство: не забуваймо вести журнал погоди! Прохання не лише відмічати опади, а й вказувати їх кількість і точну годину, напрямок та силу вітру (вимірювати, облизавши пальця та виставивши його у вікно). А також зробити глобус із пап’є-маше і відмітити на ньому всі столиці світу.

  • Англійська: написати твір на тему: «Economical problems in the third world countries».

  • До речі, учитель музики передає привіт і просить записати відео, на якому ваша дитина співає партію з «Аве Марія».


Мама Віті: «Люди, ви ж в курсі, що наші діти в 2 класі?! Який глобус? Які тези? Яка Марія?».
Тато Васі: «Задовбали!».
Мама Тані: «Хамло! Не дивно, що ваш Вася увесь час на дітей плюється! Моя Танюша все виконує із задоволенням. Оскільки через карантин вона не відвідує уроки фехтування й макраме, карате й танці, й у неї з’явилося багато вільного часу, то задавайте щось для додаткового опрацювання».
Мама Злати: «Ні, моя домашня школа закривається! Я завтра виписую своїм малим дятлам дипломи, і в нас буде випускний! Видаліть мене з цього дурного чату!».
Мама Петі: «Хто вже читав оповідання про білку та їжака? Що той сімейний психолог їм порадив? Я зі своїм чоловіком розведуся скоро. Ми вчора ледь не побилися через ці грьобані уроки. Він не знає, що в прикладі спочатку виконуємо множення, а тоді додавання, якщо додавання не взяте в дужки!».
Мама Олі: «Не розумію, чому не можна всіх дітей закрити на період карантину в школі? Я би з радістю чотири рази на день своїм учням носила їсти».
Мама Петі: «Підтримую!».
Мама Віті: «Підтримую!».
Мама Тані: «Дурний жарт! Надворі гуляє страшний вірус! Невже ви ризикнете здоров’ям ваших дітей?».
Мама Олі: «У мене шестеро дітей. Я готова ризикнути всім! Чоловік почав у магазин ходити без маски, просить людей покашляти на нього в надії, що захворіє і його покладуть у лікарню, подалі від цього дурдому. І, знаєте, що? Я його не засуджую!».
Учителька: «Мама Олі, ще раз прошу, перестаньте підкидати ваших дітей на поріг школи, а сама бігом утікати. Через це директор наш навчальний заклад швидше не відкриє!»
Мама Каті: «Шановні батьки, візьміть до уваги методику, яка допомагає мені знімати стрес у цих екстремальних умовах: щовечора я випиваю пляшку вина, самоізолююсь у шафу й кричу в подушку».
Тато Васі: «Ще раз кажу: задовбали ви з цим навчанням і з цим чатом! У мого сина вже око сіпається від ваших завдань. Ми їх робити не будемо!».
Тато Руслана: «Дружбан, я з тобою солідарний. Я малому купив трійко поросят, нехай вирощує. А то цей карантин не ясно, на скільки затягнеться, а глобус на хліб не намастиш».
Мама Тараса: «Як здати дитину в дитбудинок, щоб про це ніхто не дізнався?».
Учителька: «Для мами Тараса в сотий раз повторюю, що це не Гугл, а батьківський чат! Ви минулого тижня тут рецепт пасок шукали всю ніч, а в мене телефон пенькав!».
Мама Тараса: «Ізвіняюсь! Як незручно вийшло…».
Мама Іринки: «Моя Іра вже все зрабила, поставите ій піять бо вона все зрабила вже».
Учителька: «Іринко, віддай мамі телефон і не бери без дозволу! Що це за неподобство?».
Мама Тані: «Свєто, які ж у Танюшиному класі дурнуваті батьки і вчителька!».
Мама Тані: «Ой! Помилилася чатом. Я мала на увазі клас із фехтування...».
Тато Васі: «Задовбали».
Учителька: «Роботи здати до 17:00».
Мама Тані: «Буде зроблено! Дякую за вашу працю! Гарного дня!».
Катя БЛЬОСТКА