Вітання 19/2020

Вітання 19/2020



































8 травня святкує свій ювілей дорога дружина, любляча матуся та бабуся і просто хороша і добра людина — Галина Куприянівна СЕРГІЙЧУК із с.В.Цвіля


Ми любимо тебе і сердечно вітаємо,

Найкращі привіти в цей день надсилаємо.

Низенько вклоняємось і просимо долі,

Щоб щастя дала і здоров’я доволі.

Спасибі тобі, що живеш ти на світі,

За серце велике, за очі привітні,

За руки такі роботящі й невтомні,

За душу чутливу, що завжди пригорне.

Нехай тобі сили Господь посилає,

Тебе і твій шлях благодать осяває.

Живи нам сто років, рідненька, на світі,

І будемо всі ми любов’ю зігріті.


Люблячий чоловік Григорій, люблячі дочка Наталія, сини Віктор та Сергій, внуки, зять, невістки, усі рідні та знайомі



11 травня святкує свій 60-річний ювілей найкращий тато і дідусь — Олексій Петрович НЕСТЕРЧУК


Щиро вітаємо тебе з таким чудовим святом і зичимо тобі, наш найрідніший, ще багато щасливих років попереду, здійснення всіх планів і мрій, і нехай доля подарує безліч світлих та щасливих днів.


З найкращими побажаннями донька, онуки, зять



2 травня 2020 року відсвяткували своє Золоте весілля — 50 років подружнього життя Тетяна Федорівна та Юрій Костянтинович ЗАЙЧЕНКИ


Шумлять літа подружнього життя, як на вітру тополі, а в тих літах — і сонце, і дощі. Бажаємо, щоб Ви були завжди здорові і радували довго нас усіх. Ваші роки — не привід для печалі, Ваші роки — це мудрість золота. Нехай до 100 і навіть ще і далі йдуть не оглядаючись літа.


З любов’ю і повагою діти та онуки



8 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ


Дорогі новоград-волинці! У ці дні ми разом з Європою та всім світом відзначаємо річницю капітуляції нацистів у Другій світовій війні. Пам’ятаємо і схиляємо в скорботі голови перед усіма жертвами кровопролитної війни.

Символом нашої пам’яті є червоний мак. Його вдягне кожен, хто хоче висловити повагу борцям проти нацизму, вшанувати подвиг українського народу і його визначний внесок у Перемогу антигітлерівської коаліції в Другій світовій війні. Упевнена, так само ми переможемо і в сьогоднішній неоголошеній війні.

Щиро вітаю наших ветеранів та їх гідних нащадків. Пам’ять про подвиги наших героїв не дозволить нам відступити перед жодними перепонами.

Від усього серця бажаю ветеранам міцного здоров’я та дякую їм за ту Україну, яку вони подарували нам, не шкодуючи власних сил та життя!


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови, секретар міської ради


 

8 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА І ЧЕРВОНОГО ПІВМІСЯЦЯ


Шановні волонтери та активісти Товариства! Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Це свято об’єднує тисячі людей в Україні, для яких допомога іншим стала справою життя, покликом серця.

Професіоналізм, почуття відповідальності, самовіддана праця, чуйне ставлення до людей, прагнення зарадити в скрутній ситуації, подарувати іншим віру в себе і свої можливості — це визначальні складові заслуженої шани і подяки за щоденну відповідальну працю.

Із нагоди свята щиро бажаю кожному міцного здоров’я, наснаги, родинного тепла, завжди позитивного настрою та гармонії з навколишнім світом.


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови, секретар міської ради


 

9 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ


Шановні захисники та ветерани Другої світової війни! Сердечно вітаю вас із відзначенням 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми у вічному боргу перед вами за обірвану війною юність, вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю.

Бажаю всім захисникам Батьківщини міцного здоров’я на довгі літа, щастя, злагоди та мирного неба над головою вам і вашим родинам.

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям! Слава Україні!


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови, секретар міської ради


 

10 ТРАВНЯ — ДЕНЬ МАТЕРІ


Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Дорогі та любі матері, прийміть найсердечніші вітання з прекрасним святом!

Материнство — безцінний дар Божий, основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов — найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця — виростити своїх дітей здоровими фізично й морально, добрими й сильними в житті, гідними громадянами своєї держави.

Доземний уклін вам, дорогі наші матері, за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну працю. Особливі слова подяки висловлюю багатодітним матерям Новограда-Волинського та всім жінкам, які взяли у свої сім’ї на виховання дітей-сиріт.

Від усієї душі бажаю міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту, Господнього благословення вам і вашим родинам!


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Андрія Федоровича ЗАХАРЧУКА — 08.05.1928 р.н.

Ганну Петрівну МАЛЯРИК — 08.05.1929 р.н.

Анатолія Феліксовича ФЛЕЧИНСЬКОГО — 08.05.1941 р.н.

Надію Федорівну БРОДЕЦЬКУ — 09.05.1930 р.н.

Тетяну Яківну ЗАІНЧКІВСЬКУ — 09.05.1956 р.н.

Феонію Михеївну КОВАЛЬОВУ — 10.05.1931 р.н.

Ольгу Іванівну ДОРОНІНУ — 11.05.1927 р.н.

Івана Миколайовича ГОНЧАРУКА — 13.05.1931 р.н.

Петра Івановича ЛАЗАРЕНКА — 14.05.1931 р.н.

Володимира Олександровича НАЛЬОТОВА — 14.05.1947 р.н.

Миколу Степановича КРАВЧУКА — 08.05.1960 р.н.

Віталія Вікторовича МАТУШЕВСЬКОГО — 11.05.1941 р.н.

Віктора Костянтиновича ДОВГАЛЮКА — 12.05.1951 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»