У поліції Житомирщини — новий очільник

У поліції Житомирщини — новий очільник

16 червня заступник голови НПУ Олексій Руденко представив нового керівника Головного управління Нацполіції в області Юрія Олійника.
На заході були присутні голови облдержадміністрації Віталій Бунечко та обласної ради Володимир Ширма, т.в.о прокурора області Олег Мостиховський, військовий прокурор Житомирського гарнізону Ігор Кринін, начальник УСБУ в регіоні Сергій Лисак.
Заступник голови Нацполіції, звертаючись до присутніх керівників підрозділів поліції Житомирщини, оголосив відповідні накази по особовому складу, а також зазначив, що ситуація в регіоні стабільна та контрольована. Олексій Руденко висловив сподівання, що новий керівник, який є вихідцем з оперативних служб, швидко увійде в курс справ в області.
Він подякував за роботу на Житомирщині Сергію Крупєю, який продовжить службу в апараті НПУ.
Під час виступу керівник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Юрій Олійник подякував за виявлену довіру: «Усвідомлюю всю відповідальність. Основне завдання поліції вбачаю в охороні прав і свобод громадян, захисті кожного, хто звертається до нас за допомогою. Планую всі позитивні традиції зберегти, а всім нам бажаю плідної праці».
Довідка. Юрій Олійник народився 13 січня 1985 року в м.Вінниці. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2003 році курсантом Одеського юридичного інституту Національного університету внутрішніх справ, який закінчив у 2006 р., а в 2008 році — Одеську національну юридичну академію. У період із 2006 по 2016 роки працював на різних посадах: від оперуповноваженого до заступника начальника управління захисту економіки в поліції Одеської та Київської областей, Південно-Західної залізниці та м.Києва. У 2016 був призначений начальником управління захисту економіки (з 2019 — Управління стратегічних розслідувань) у Вінницькій області.
Відділ комунікації поліції Житомирської області