Укладено строкові трудові договори з директорами закладів загальної середньої освіти

Укладено строкові трудові договори з директорами закладів загальної середньої освіти

30 червня в конференц-залі Будинку рад за участю заступника міського голови Оксани Гвозденко та начальника управління освіти і науки міської ради Тетяни Ващук відбулося укладання строкових трудових договорів із директорами закладів загальної середньої освіти.
Законом України «Про повну загальну середню освіту» визначено, що засновник закладу освіти або уповноважена ним особа до 1 липня 2020 року замість безстрокового трудового договору має укласти строковий трудовий договір (контракт) із керівником закладу освіти.
Таким чином, відповідно до повноважень, делегованих засновником (Новоград-Волинською міською радою), між начальником управління освіти і науки міської ради Тетяною Ващук та діючими 9 директорами шкіл Новоград-Волинської міської ОТГ було укладено (за їх згодою) трудові договори строком на шість років (із керівниками, які отримують пенсію за віком, — на один рік) без проведення конкурсу. Із директорами ЗОШ №8 та Ліцею №11, як із такими, що успішно пройшли конкурсний відбір, укладено договори строком на 2 роки з подальшим продовженням терміну договору на 4 роки.
Заступник міського голови Оксана Гвозденко привітала директорів закладів загальної середньої освіти з підписанням строкового трудового договору та подякувала за їх досягнення у сфері розвитку ввірених їм шкіл. Оксана Василівна побажала досвідченим та успішним керівникам навчальних закладів у подальшій роботі натхнення, завзяття та невичерпної енергії.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради