Вітання 29/2020

Вітання 29/2020























22 липня святкуватиме чудовий ювілей наш найкращий, найрідніший тато, люблячий дідусь, прадідусь та прапрадідусь — Анатолій Дмитрович ВІЛЯВЧУК


Від щирого серця вітаємо Тебе з 90-річчям! Далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Це — чудовий ювілей, який додає не лише сивину на волосся, але й тішить спогадами та життєвою мудрістю. Низький уклін Тобі за ту складну життєву дорогу, якою Ти пройшов гідно, за гарний приклад, яким Ти є для нас. Бажаємо, щоб здоров’я ніколи не підводило, життєлюбність і оптимізм не припинялися, а ми будемо радувати Тебе турботою та увагою.


З великою любов’ю та повагою вся наша велика родина



15 липня відсвяткував свій день народження Вадим Олексійович БОРСУК — прекрасна, чуйна, порядна, доброзичлива людина

Шановний Вадиме Олексійовичу! Прийміть найщиріші вітання від жителів с.Тернівки!


Бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного добробуту, невгасної енергії та невтомності в щоденній праці. Хай ніколи не покидають Вас наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність рідних і близьких.

Нехай Ваш професіоналізм, мідрість у прийнятті рішень, творчі сили та натхнення допомагають Вам у досягненні поставлених цілей, а подальший етап Вашої діяльності буде більш успішним і плідним!



18 липня святкує ювілей — 45 років — Володимир Анатолійович ПАРХОМЕНКО


Мій любий, коханий, вітаю зі святом, Хай буде життя твоє щастям багате, Я завжди з тобою, я тільки для тебе, Бо ти моє сонце, бо ти моє небо.

Ти сильний, ти мужній, таким залишайся, З роками здоров’я лише набирайся. В роботі будь першим, успішним та славним. В сім’ї найкоханішим та бездоганним!


Найщиріші вітання від коханої дружини та діток



18 липня святкує свій ювілей найкраща матуся — Юлія Павлівна МІНЬКОВСЬКА


Не сумуй, рідненька, що роки як птиці. І що спокій тобі невсипущий лиш сниться. Ми з тобою завжди нерозлучні довіку. Ти, як сонечко, ніжністю грієш домівку. Тож спасибі за ласку, безмежну, як море. Хай тебе обминають і біди, і горе. Щоб здоров’я було, щоб жила й не тужила. Ти найбільшого щастя в житті заслужила. Нехай для тебе не згасає сонце, не віють в душу холоди. Хай жито на столі і Бог на небі Тебе завжди рятують від біди!


Син Віктор, дочка Аня, зять Максим



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Оксану Карпівну ДУЛЕБСЬКУ — 18.07.1930 р.н.

Олену Іванівну АНІСЬКОВУ — 20.07.1929 р.н.

Віру Василівну ГАГАРСЬКУ — 22.07.1928 р.н.

Марію Никандрівну ПОРЕЦЬКИХ — 22.07.1928 р.н.

Анатолія Дмитровича ВІЛЯВЧУКА — 22.07.1930 р.н.

Віктора Йосиповича КУНАХА — 21.07.1959 р.н.

Валентина Володимировича ЛАКИЗЮКА — 22.07.1953 р.н.

Якова Олександровича ПОЛІЩУКА — 23.07.1963 р.н.

Олександра Михайловича ШЕВЧУКА — 24.07.1964 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»