У Києві провели в останню дорогу загиблого військовослужбовця 30-ї бригади…

11 липня в Києві провели в останню дорогу загиблого військовослужбовця, солдата Шила Олега Олеговича, який загинув 8 липня від ворожої кулі на Луганщині. Йому було лише 29…
До 30-ї ОМБр Олег прийшов служити в грудні 2019 року. Для нього це була перша ротація в зону бойових дій.
Попрощатися з Олегом Шилом прийшли його рідні, друзі, знайомі, побратими, місцева громада, представники районної влади, командувач військ оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України генерал-майор Валерій Залужний та його заступник полковник Віталій Покотило, генерал-майор Андрій Маліновський представник Командування Сухопутних військ Збройних сил України, представники Святошинського військового комісаріату, а також ті, хто відчував обов’язок, схиливши голову, подякувати Героєві за те, що власним життям він відстоював мир.
Генерал-майор Валерій Залужний згадав бойовий шлях Олега Шила, відзначив важливість його життя для України та тяжкість втрати для родини Героя.
Пам’ять Олега Шила присутні на громадянській панахиді вшанували хвилиною мовчання, провели його в останню путь з усіма військовими почестями, над тілом провели заупокійну службу та літургію священнослужителі.
Матері загиблого Захисника України генерал-майор Валерій Залужний вручив грамоту пошани та скорботи. Без сина та брата залишилися батьки та сестра.
Нашого воїна Шила Олега Олеговича поховали на міському (Берковецькому) кладовищі м.Києва.
Нехай буде вічний спокій його душі! Спочивай із миром! Не забудемо!
Інформація 30-ї ОМБр ім.князя Костянтина Острозького