Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

«Протягом минулої доби в Новоград-Волинській міській ОТГ не зареєстровано нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
На стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває чотири особи: 3 жителі Новоград-Волинського району та 1 житель Баранівського району. Стан їх здоров’я стабільний», — повідомив Любомир Дутчак, начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради, 23 липня.
У повідомленні Любомира Дутчака за 22 липня йшлося, що ще один новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію лабораторно підтверджено протягом попередньої доби. Захворіла жителька міста Новограда-Волинського, 2005 р.н., яка знаходиться на амбулаторному лікуванні.
В інформації за 21 липня громаді повідомили, що протягом попередньої доби лабораторно підтверджено один новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіла 33-річна жителька міста Новограда-Волинського, яка знаходиться на амбулаторному лікуванні.
Станом на 9:00, 23 липня, за весь період пандемії коронавірусу в місті Новограді-Волинському зареєстровано 29 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 та 15 випадків — серед жителів району.
За матеріалами міської ради