Міст у Чижівці перекрито. Об’їзні шляхи відсипали щебенем і прогрейдерували

Міст у Чижівці перекрито. Об’їзні шляхи відсипали щебенем і прогрейдерували

Про це йдеться в повідомленні Новоград-Волинської райдержадміністрації.
У зв’язку з проведенням капітального ремонту мосту через р. Случ на автомобільній дорозі Р-49 «Васьковичі — Шепетівка» (на км 92+35 (57км) біля с.Чижівки рух автомобільного транспорту на цьому мосту припинено з 20 липня.
«Голова районної державної адміністрації Сергій Литвинчук спільно із заступником Михайлом Остапчуком побували на території Чижівської сільської ради з метою координації робіт із підготовки об’їзної дороги, що проходитиме біля підприємства «Церсаніт-Інвест», — повідомили раніше в РДА.
«Автобусне сполучення рейсу «Новоград-Волинський — Чижівка» здійснюватиметься до зупинки Дружба в с.Чижівці та у зворотному напрямку, згідно з чинним графіком», — додають у повідомленні.
Нагадаємо, на минулому тижні рух автотранспорту через міст у Чижівці вже перекривали, проте об’їзний шлях на той момент виявився не підготовленим до інтенсивного руху місцевих і транзитних автомобілів. Обурені водії звернулися до органів влади з вимогою впорядкувати тимчасову об’їзну дорогу. Після цього міст відкрили для проїзду на декілька днів, протягом яких було підготовлено об’їзд.
Олег БРЮХАНОВ