«Звягель» зазнав поразки в Ставках

У межах 12-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу, ігри якого відбулися 26 вересня, «Звягель» у гостях із рахунком 0:1 поступився «Поліссю» зі Ставків.
Натомість конкуренти за обласне чемпіонство перемогли: «Мал» (Коростень) — «Зоря» (Врублівка) — 3:1; ФК «Бердичів» — ФК «Радовель» — 3:0.
«Звягель» залишився на першому місці турнірної таблиці (28 очок, 12 ігор), проте «Мал», у разі перемоги, має шанс обійти новоградців. У команди з Коростеня — 27 очок в 11 іграх.
На третьому місці — ФК «Бердичів» (21 очко, 12 ігор).
У першості області «Звягель-2» з рахунком 5:1 у гостях розгромив «Колос» (Путиловичі).
«Звягель-2» утримує перше місце в першості, маючи 25 очок у 12 іграх. На другому місці — ФК «Миропіль», (22 очки, 12 ігор). «Лан» (Бабушки) також із 22 очками посідає третє місце.
27 вересня відбулися матчі заключного туру групового етапу чемпіонату Житомирської області з футболу серед ветеранів (40 років і старші).
Новоградський «Авангард» фінішував на четвертому місці в групі Південь. Відтак у другому етапі, де команди з обох груп визначатимуть підсумкові місця чемпіонату, «Авангард» максимум посперечається за 7 місце.
Відповідно до жеребкування, його суперником стане команда «Радомишль», яка посіла 4 місце в групі Північ. Другий етап чемпіонату пройде 4 жовтня (перші матчі) та 11 жовтня (матчі-відповіді).
Олег БРЮХАНОВ