Вітання 41/2020

Вітання 41/2020































Від щирого серця вітаємо дорогу дружину, матусю, бабусю і прабабусю — Зінаїду Миколаївну КОЗАК із 75-річним ювілеєм, який вона святкує 15 жовтня


Наша мила і люба, найкраща у світі,

Дозволь тебе сьогодні привітати, добра тобі і щастя побажати.

Хай ангел-охоронець оберігає, а лихо хай ніколи не чіпає,

Завжди щоби хотілось тобі жити і не було хвилини, щоб тужити.

Щоб друзі завжди поруч були вірні,

А вдома щоб тебе чекали рідні,

Щоб сонце і зорі плекали тепло

І щоб завжди здоров’я у тебе було.

Щоб смутку не знала, ми просимо долі,

Хай Матінка Божа тобі допомагає,

А Господь Всевишній тобі життєвий шлях

Благословляє на многая-многая літа.


З найкращими побажаннями вся велика родина: чоловік, діти, внуки і правнуки, родичі



ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!


14 жовтня в українському календарі звучить словами молитви. Для мене, як для людини, яка пройшла Афганістан, яка завжди намагається робити все можливе для теперішніх захисників, цей день — зі сльозами на очах.

Я щиро вірю: настане день, і мудрість та любов до рідної землі допоможуть нам вибороти довгождану перемогу! Матері не будуть вмиватися слізьми, а захисники, цвіт нашої нації, не втрачатимуть здоров’я та життя.

Бережімо одне одного, не втрачаймо здатності співчувати чужому болю, боронімо свій край та не забуваймо сказати «Дякую» людині, завдяки якій наше життя — мирне життя! Нехай береже нас усіх Богородиця! Молимося до неї та віримо в краще майбутнє!


З повагою та шаною голова Житомирської обласної організації політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Віктор РАЗВАДОВСЬКИЙ



9 ЖОВТНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПОШТОВОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники поштових служб! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Ваша праця — не з легких, але так потрібна людям. Забезпечуючи надійний зв’язок між населеними пунктами, країнами, континентами, ви об’єднуєте людей, розділених значними відстанями.

У час мобільного зв’язку та Інтернету поштовий зв’язок не втрачає свого значення, скорочуючи відстані й зберігаючи тепло людського спілкування, приваблюючи населення доступністю, традиційністю та надійністю.

Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, професійних успіхів, гідних матеріальних винагород, наполегливості в суспільно важливій справі!


Дмитро РУЖИЦЬКИЙ, в.о. міського голови


 

10 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА МЕТРОЛОГІЇ


Шановні працівники стандартизації та метрології! Сердечно вітаю з професійним святом. Ваш професіоналізм і самовідданість заслуговують вдячності та шани в суспільстві. Від вашої фаховості залежить економічна стабільність держави в цілому, інтеграція країни у світовий простір, вирішення важливих соціальних завдань, адже стандартизація та метрологія — це складові технічного регулювання, надійна основа для захисту прав споживачів.

Щиро бажаю вам та вашим сім’ям мирного неба, міцного здоров’я, щастя, добробуту та утвердження високих стандартів життя на благо українського народу.


Дмитро РУЖИЦЬКИЙ, в.о. міського голови


 

11 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ХУДОЖНИКА


Шановні художники! Прийміть вітання з нагоди професійного свята та щиру вдячність за вірне служіння мистецтву, невтомний творчий пошук і талант. Ми високо цінуємо ваш внесок у збагачення культурної скарбниці рідного краю.

Бажаю вам невичерпної наснаги та творчого натхнення, гармонії в житті, нових цікавих ідей. Нехай у всіх починаннях вас супроводжує успіх, а всі задуми та ідеї обов’язково знаходять своє втілення. Родинної злагоди, міцного здоров’я, щастя та добра!


Дмитро РУЖИЦЬКИЙ, в.о. міського голови


 

14 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА І ДЕНЬ СТВОРЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПОВСТАНСЬКОЇ АРМІЇ


Шановні новоград-волинці! Щиро вітаю вас із величними святами!

Цей день зберігає в собі історію багатьох століть. Українцям із покоління в покоління передаються в спадщину такі святі поняття, як любов до Батьківщини, честь та вірність військовому обов’язку.

У величне православне свято Покрови Пресвятої Богородиці українське козацтво обирало собі старшин та було створено Українську повстанську армію, яка кинула виклик найбільшим арміям світу і проголосила своєю метою створення Української Держави.

Новограду-Волинському, як місту військової доблесті й честі, є ким пишатися! Воїни місцевого гарнізону — 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, 12-го окремого полку оперативного забезпечення, 54-го окремого розвідувального батальйону, 181-го окремого батальйону матеріального забезпечення — одними з перших стали на захист України, продемонстрували всьому світові, що ми здатні себе захистити й зупинили ворога на Сході, не дозволивши просунутися далі. Дякую всім захисникам України за вірну службу!

Бажаю вам незламної волі, надійного родинного тилу, козацького здоров’я, звершення всіх ваших мрій і бажань, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави.

Із великою шаною вклоняємося всім героям, яких втратили у війнах. Пам’ять про них завжди буде відлунювати болем у наших серцях.

Нехай завжди буде мирним небо над нашою Батьківщиною!

Слава Україні! Героям слава!


Дмитро РУЖИЦЬКИЙ, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Степана Оксентійовича КОЛЕСНИКА — 09.10.1928 р.н.

Івана Петровича ШАПРАНА — 09.10.1930 р.н.

Івана Пилиповича ПИВОВАРЧУКА — 10.10.1932 р.н.

Ядвігу Григорівну ПЕЛЕХ — 14.10.1929 р.н.

Олексія Петровича ВАКУЛЕНКА — 15.10.1937 р.н.

Зінаїду Миколаївну КОЗАК — 15.10.1945 р.н.

Василя Георгійовича КЛЮЧКА — 10.10.1945 р.н.

Володимира Лукашовича ХОДАКІВСЬКОГО — 11.10.1939 р.н.

Миколу Вікторовича МУРЗІНА — 11.10.1963 р.н.

Валентина Яковича БОРОВИКА — 12.10.1951 р.н.

Володимира Петровича ДЬЯЧЕНКА — 14.10.1946 р.н.

Володимира Броніславовича СКАКОВСЬКОГО — 14.10.1969 р.н.

Володимира Васильовича ПАСІЧНИКА — 15.10.1967 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»