Вітання 42/2020

Вітання 42/2020



































З нагоди величного свята Покрови Пресвятої Богородиці і Дня українського козацтва, Дня захисників Вітчизни вітаю численний колектив ветеранів, чинних військовослужбовців, із особливою вдячністю — воїнів, які зі зброєю в руках захищають нашу країну!

Слава Україні та її Збройним силам!


Ваш Петро ЛИТВИН



14 жовтня відсвяткував 70-річний ювілей найкращий татусь, чоловік та дідусь — Микола Омелянович ЗАГРИВИЙ


Літа цвіли не просто цвітом, а проростали у труді, дорослими вже стали діти, та ти душею молодий. Пливуть літа, мов тихі води, і вже минає 70, хоч як прожитих шкода, та не повернути їх назад. Хай щастя панує у домі і радість у ньому живе, здоров’я міцного і щирої долі хай Бог посилає й тебе береже!


З любов’ю дружина, діти та онуки



19 жовтня — 70-річний ювілей зустрічає Степан Іванович МАРТИНЮК


Нехай добро щоднини прибуває, як струмінь чистої, джерельної води. Хай зло далекими стежками обминає, а радість зустрічається завжди. Хай стелить доля ясен-цвіт на щастя, на здоров’я та многая літ!


З повагою і любов’ю від родини



Вітаємо з Днем народження керуючого ОСББ «ЖБК-1» — Василя Миколайовича ЛЕВЧУКА


Міцного Вам здоров’я, успіхів у всіх починаннях, а у Вашій домівці хай панують злагода, достаток і любов!

Бажаємо Вам і надалі натхненної праці заради добробуту людей.


З повагою мешканці ОСББ «ЖБК-1»


 

14 жовтня відсвяткувала свій маленький ювілей найдорожча і любима для нас усіх — жінка, матуся, бабуся, сестра, теща — Ніна Дмитрівна УДОТ


Від щирого серця і з любов’ю та вдячністю вітаємо Вас з ювілеєм та святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаємо в цей незабутній день міцного здоров’я, щастя, радості, любові, поваги, многая і благая літа. Нехай Божа мати завше оберігає та допомагає у всьому Вам.


З повагою вся родина


 

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ПЕНСІОНЕРИ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО ХЛІБОЗАВОДУ!


Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем працівників харчової промисловості. Дякуємо за сумлінну працю, адже колектив підприємства забезпечує місто, район і область високоякісною продукцією.

Своєю майстерністю ви прославили підприємство на всю Україну, бо постійно працюєте над дотриманням вимог з випуску безпечної, корисної та смачної продукції, вдосконаленням технічного та технологічного процесів, розширенням асортименту продукції.

Бажаємо вам і надалі натхненної праці заради добробуту людей. Хай у кожній вашій домівці панують злагода, достаток і любов. Міцного вам здоров’я, успіхів у всіх починаннях, упевненості в завтрашньому дні.

Хай ваша праця приносить кожного дня радість, наповнює ваше життя неповторністю і добром!


Генеральний директор С.Ф.ПОРТЯНКО


 

18 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


Шановні працівники та ветерани харчової промисловості! Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята — Дня працівників харчової промисловості.

Пишаємося місцевими підприємствами, які виготовляють якісну та смачну продукцію. Завдяки вашій щоденній самовідданій роботі, новоград-волинці щоденно отримують широкий асортимент найнеобхіднішого продовольства.

Зичу вам професійного успіху та втілення нових цікавих ідей. Нехай кожна мить приносить вам нові здобутки та досягнення, ваше життя буде щасливим і радісним, а родинне тепло та затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Хай щира людська вдячність буде нагородою за сумлінну працю.

Добробуту та міцного здоров’я вам і вашим родинам!


Дмитро РУЖИЦЬКИЙ, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Палагею Дмитрівну ЧАПЛИНСЬКУ — 16.10.1923 р.н.

Марію Степанівну СОРОКУ — 19.10.1923 р.н.

Валентину Миколаївну ДРАЧУК — 19.10.1932 р.н.

Олександру Михайлівну ГРИГОРЄВУ — 20.10.1925 р.н.

Марію Іванівну ПЛИСАК — 20.10.1927 р.н.

Валентину Августівну ДАНИЛЬЧУК — 20.10.1930 р.н.

Василя Олександровича ПАРФЬОНОВА — 16.10.1955 р.н.

Анатолія Миколайовича КОЗАКА — 22.10.1941 р.н.

Андрія Петровича КОСТЮКА — 22.10.1969 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»