Радикальна партія не змінює своїх позицій: ми працюємо, поки інші говорять, сперечаються та обіцяють!

Радикальна партія не змінює своїх позицій: ми працюємо, поки інші говорять, сперечаються та обіцяють!

«У своєму житті звик доводити не словами, а діями та вирішенням будь-яких проблем. Саме тому в команді, яку я очолив, ви не знайдете байдужих людей до невирішених питань міста, сіл та селищ. Керівники ОСББ, ФОПи, військові, представники культури, спорту, освіти, люди з життєвим досвідом та креативною молоддю — наша команда!».
ВОЙТОВИЧ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
Голова Новоград-Волинської міської організації Політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка».
Депутат міської ради VI-VII скликань.
Голова правління та керуючий ОСББ «Наш дім».
Засновник та директор МПП «Ротор».

ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!
Десятки мільйонів гривень міського бюджету, зароблені Вашою нелегкою працею, можуть повернутися до Вас благоустроєм Ваших будинків і мікрорайону!
З таким гаслом ми йшли на вибори у 2015 році, щоб спільно вирішувати проблеми новоград-волинців. Не всі виборці підтримали Радикальну партію, тому в міську раду зайшли всього п’ять депутатів. Ми переконали більшість депутатів у необхідності встановлення черги на капітальний ремонт доріг і тротуарів, виділення коштів на потреби виборчих округів (за ці кошти заасфальтовано вулиці, тротуари, встановлено дитячі і спортивні майданчики, відремонтовано дахи, встановлено відеоспостереження і багато іншого), ініціювали створення об’єднаної територіальної громади, прийнято програму термомодернізації багатоповерхівок тощо. Основа партії небайдужі, ініціативні патріоти міста, які організували співвласників для покращення умов проживання. Кожне ОСББ — це мінімісто зі всіма його проблемами: вода, каналізація, тепло, електроенергія, вивезення сміття, асфальтування тротуарів і проїздів, заміна вікон і дверей у під’їздах і багато іншого. Ми проживаємо поряд зі своїми виборцями і першими дізнаємося про проблеми, які їх турбують. На жаль, нинішнє керівництво міста не вирішує нагальні потреби новоград-волинців. І тому ми йдемо на вибори, щоб Десятки мільйонів гривень міського бюджету, зароблені Вашою нелегкою працею, повернулися до Вас благоустроєм Ваших будинків, мікрорайонів і сіл!

ПРОГРАМА РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ:
— у грудні 2020 року на сесії міської ради затвердити програму Розвитку Новоград-Волинської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 рр.
У Програмі передбачити:

  • черговість і строки виконання капітального ремонту доріг і тротуарів (у бюджеті передбачити щорічно 10 млн гривень на капремонт доріг і 5 млн гривень — на тротуари);

  • капітальний ремонт водопровідних і каналізаційних мереж — 5 млн грн щорічно;

  • на реалізацію програми централізованого водозабезпечення громади щорічно виділяти з бюджету 1 млн грн;

  • буріння свердловин у селах — 500 тис. грн щорічно;

  • протягом п’яти років реалізувати програму «Безпечне місто (громада)» — 30 млн грн;

  • виділення коштів на соціальну підтримку для операцій важкохворих та малозабезпечених;

  • на утеплення шкіл і садочків щорічно виділяти з бюджету 3 млн грн;

  • за рахунок скорочення витрат на утримання апарату управління на 20 млн гривень: у 2021 році провести реконструкцію згорілого кінотеатру Щорса — 20 млн грн, а в 2022-2025 роках побудувати сучасний Фізкультурно-оздоровчий комплекс — 70 млн грн, реконструкція центральної частини міського парку — 20 млн грн;

  • усе найкраще — дітям: у приміщенні «Прозорого офісу» розмістити «Школу мистецтв» (чотириповерхової будівлі Будинку рад цілком достатньо, щоб розмістити всі служби «Прозорого офісу»).


Підтримайте Радикальну партію на виборах 25 жовтня! Бажаємо всім виборцям міцного здоров’я, благополуччя і миру!