З народу і для народу!

Шановні земляки, 25 років я постійно поруч із вами. Предметно і повсякденно переймався наданням допомоги. Жив проблемами кожного населеного пункту. Завжди підставляв плече всім, хто його потребував.
Школи, дитячі садки, лікарні, амбулаторії, ФАПи, будинки культури, клуби й храми, дороги та газифікація — немає жодної території і колективу, до яких не торкнувся б увагою.
Добре знаю, наскільки багато важить підтримка людей з твого середовища. Для мене шлях не був встелений трояндами. Тому кровно зацікавлений у подальшій участі в облаштуванні рідного краю, результативній допомозі землякам.
Тут — коріння мого роду і могили батьків. Тут моє серце.
Реальністю сьогодення є те, що в управлінні країною переважають ті, кому вона чужа, і ті, кого мало цікавить, чим живуть українці. Отже, залишається організовуватися, формувати знаючу і відповідальну місцеву владу, рішуче братися за творення життя в громадах. Для цього потрібно опертися на тих, хто вийшов з народу, досвідом і совістю зарекомендував свою закоріненість у нашу землю.
Саме такі кандидати в депутати представлені Народною Партією. Я — її лідер. Вони живуть і працюють серед вас. Чимало доброго зробили, налаштовані й надалі робити все необхідне для змін на краще.
Пропоную і прошу, дорогі земляки, підтримати команду Народної Партії. Вона — з народу, відтак на совість служитиме Вам. Я це гарантую. Разом ми зробимо необхідну корисну роботу для успіху громад і кожного їх жителя.
Завжди Ваш Володимир ЛИТВИН