Вітання 43/2020



























ПОДЯКА


Депутату Верховної Ради багатьох скликань, нашому земляку, людині із чуйним серцем Володимиру Михайловичу ЛИТВИНУ!

За організацію та виділення коштів на паломницьку поїздку до монастиря в урочище Кип’яче. Низький уклін Вам за Вашу підтримку і віру в Бога! Зараз настав тяжкий час, коли всім нам треба покладатися на спасіння в Єдиного Бога. Міцного Вам здоров’я, духовного зростання. Хай Господь сторицею віддячує за Ваше розуміння. Ідіть далі своїм смиренним шляхом на землі, приносьте добру закваску суспільству. Нехай Пречиста Богородиця покриває своїм амофором від усіх бід і негараздів Вас і Ваше чадо. Господь посилає благословіння на многії літа. Спаси Вас, Господи.


З подякою та повагою прихожани селища Ємільчиного, с.Степанівки, Свято-Михайлівського храму зі священником ієреєм Алімом


 

ПОДЯКА


Висловлюю подяку колективові магазину «Бджілка» за чуйність та підтримку. Низький вам уклін. Вітаю Людмилу Володимирівну з днем народження, бажаю щастя, здоров’я, многая літ! Нехай Бог береже ваші сім’ї.


З повагою Борис Григорович


 

Кращих водіїв м.Новограда-Волинського І.М.Бобра, С.Д.Підкауру, М.Ф.Деркача та керівника ТП П.Я.Пелешка щиро вітаємо з Днем автомобіліста.


Ми вдячні за їх чуйність, доброзичливість, поважне ставлення до людей похилого віку. Зичимо міцного здоров’я, добробуту в сім’ях та легких безаварійних доріг.


Дачники масиву «Гульський»


 

25 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ АВТОМОБІЛІСТА І ДОРОЖНИКА


Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Ваша робота має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування всіх галузей народного господарства. Адже автомобільний транспорт є важливою системою життєзабезпечення будь-якого населеного пункту.

Висловлюю вдячність автомобілістам і дорожникам за нелегку щоденну працю, відданість своїй справі, за розуміння суспільної значимості та відповідальне ставлення до цього виду діяльності.

Міцного здоров’я, добробуту, нових трудових здобутків всім вам на життєвих і автомобільних шляхах!


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

28 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ


Дорогі земляки! Прийміть щирі вітання з нагоди з 75-ї річниці визволення України від нацистських загарбників!

У цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Ми — у неоплатному боргу перед мільйонами тих українців, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.

У далекому 1944-му році наші батьки й діди здійснили те, що здавалося неможливим, і відстояли волю та мирне українське небо. На жаль, те саме зараз доводиться робити їх онукам. Однак подвиги ветеранів додають сили та наснаги для наших захисників у боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет нашої держави.

Шановні переможці, ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров’я, життєвих сил, наснаги й оптимізму, любові та уваги рідних і близьких.


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Надію Григорівну ДЕРЕЖЕНКО — 25.10.1927 р.н.

Ніну Аліфонівну ВОЙЦЕХІВСЬКУ — 25.10.1931 р.н.

Володимира Калениковича ШИМАКА — 25.10.1945 р.н.

Євгенія Савелійовича БОЖКОВА — 27.10.1928 р.н.

Галину Олександрівну МОСКАЛЕНКО — 29.10.1931 р.н.

Віктора Андрійовича ГРИГОРЬЄВА — 29.10.1948 р.н.

В’ячеслава Олександровича КОСИРЄВА — 24.10.1969 р.н.

Сергія Павловича ЗАМЯТИНА — 26.10.1952 р.н.

Юрія Анатолійовича ПОПОВСЬКОГО — 26.10.1959 р.н.

Миколу Фадійовича ГУБАНЯ — 27.10.1956 р.н.

Сергія Петровича ШПІНЯ — 27.10.1964 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»