Тилове забезпечення — одне з головних завдань!

Тилове забезпечення — одне з головних завдань!

22 жовтня виповнюється п’ята річниця створення 181-го окремого батальйону матеріального забезпечення.
У 2015 році в місті Новограді-Волинському був сформований 181-ій окремий батальйон матеріального забезпечення. Його очолює підполковник Віктор Синиця.
Відтоді довелося зробити чимало для відновлення інфраструктури військового містечка. Відновлено казарму та солдатську їдальню. Зводиться гуртожиток для військовослужбовців за контрактом на 120 чоловік.
У 2016-2020 роках батальйон залучався до виконання завдань щодо тилового забезпечення в Донецькій та Луганській областях. Військовослужбовці отримали нагороди від Міністерства оборони України та Генерального штабу, командувача ООС та від голови Луганської ОДА.
Сьогодні в реальній бойовій обстановці військовослужбовці військової частини гідно продовжують традиції попередніх поколінь захисників України, відіграють вирішальну роль в АТО/ООС на Сході країни.
У єдиному строю бойового братерства українські офіцери, сержанти, солдати демонструють високий патріотизм, мужність та відданість військовому обов’язку.
Військовослужбовці 181-го окремого батальйону матеріального забезпечення підтвердили свою рішучість і бажання до ефективного виконання визначених Президентом України завдань щодо зміцнення обороноздатності держави.
Вітаємо особовий склад батальйону з п’ятою річницею створення 181-го окремого батальйону матеріального забезпечення. Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя й добробуту в родинах, миру і злагоди, подальших успіхів у службі на благо України!
П.АНТОНОВ, заступник командира