Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

Серед жителів Новограда-Волинського за минулу добу діагностовано 22 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію (15 жінок та 7 чоловіків). Також захворіло 6 жителів району (4 жінки та 2 чоловіки). Про це інформує 22 жовтня Любомир Дутчак, начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради.
У повідомленні за 21 жовтня йшлося, що серед жителів Новограда-Волинського зафіксовано 2 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію (1 жінка та 1 чоловік). Також COVID-19 лабораторно підтверджено у 8 жителів району (4 жінки та 4 чоловіки).
20 жовтня повідомляли, що діагностовано 23 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію серед жителів Новограда-Волинського протягом минулої доби. Захворіли
15 жінок та 8 чоловіків. Також коронавірус лабораторно підтверджено в 5 жителів району.
На жаль, унаслідок хвороби померли 2 жінки: жителька міста (64 роки) та жителька району (61 рік).
У повідомленні за 19 жовтня йшлося, що протягом попередньої доби лабораторно підтверджено 24 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію серед жителів міста Новограда-Волинського (14 жінок та 10 чоловіків). На жаль, одна жителька міста (59 років), яка мала підтверджений діагноз COVID-19, померла.
Також коронавірус діагностовано в 4 жителів району.
Наразі, станом на 22 жовтня, на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 27 хворих на коронавірус. Серед них: 18 жителів міста; 9 жителів Новоград-Волинського району.
В ізоляційному відділенні міськрайТМО знаходиться 71 особа з підозрою на коронавірусну інфекцію.
Станом на 22.10.2020 року за весь період пандемії коронавірусу в місті Новограді-Волинському зареєстровано 406 випадків захворювання на COVID-19 і 119 випадків — серед жителів району.
ЗАКЛИКАЄМО жителів Новоград-Волинської міської ОТГ дотримуватися основних правил попередження захворювання:
— ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
— носіть захисну маску в громадських місцях;
— уникайте великого скупчення людей;
— дотримуйтеся соціальної дистанції.
НАПОЛЕГЛИВО ПРОСИМО: при перших симптомах занедужання звертатися до свого сімейного лікаря в ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ.
Не нехтуйте правилами та будьте свідомими!
За матеріалами міської ради