«Новоград-Волинські шляхи» гарантують: капітально відремонтовані дороги служитимуть десять років

«Новоград-Волинські шляхи» гарантують: капітально відремонтовані дороги служитимуть десять років

— Саме такий термін гарантійних зобов’язань нині зазначають у договорах на капітальний ремонт доріг, — каже директор ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» Віталій Табалюк.
Напередодні професійного свята — Дня автомобіліста і дорожника, яке цьогоріч в Україні припадає на 25 жовтня, — у дорожньо-будівельної організації додалося роботи. Триває капітальний ремонт на міських вулицях та у дворах багатоповерхівок. Дорожники намагаються встигнути виконати якомога більше, доки встановилася сприятлива погода.
— Протягом лише цього року наше підприємство постелило новий асфальт у близько тридцяти дворах багатоповерхової забудови. Були капітально відремонтовані дороги на вулицях Чайковського і Жмаченка. У попередні роки роботи з капітального асфальтування велися на вулиці Антоновича, провулках Тельмана та інших, — розповідає Віталій Табалюк.
ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» має в розпорядженні потужну матеріально-технічну базу. Це — близько півсотні одиниць техніки (асфальтоукладачі, котки, екскаватори, самоскиди, різні види навантажувачів — словом, увесь набір спецтехніки, необхідної для будівництва доріг), асфальтобетонний і бетонний заводи.
Тож підприємство працює не лише в Новограді-Волинському, а й у цілому по Житомирській та Хмельницькій областях. «Діапазон замовлень — куди вистачає потужності доїхати», — додає керівник.
Підприємство забезпечує роботою 70 працівників.
Із нагоди професійного свята — Дня автомобіліста і дорожника — директор Віталій Табалюк висловлює вітання всім, хто пов’язаний із романтикою доріг: водіям, перевізникам, дорожнім будівельникам:
— Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаю всіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви — на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасне здійснення перевезень та безпека пасажирів.
Саме тому щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та шляхового господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи. Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть вас до успіху!
Власна інформація