Вітання 44/2020

Вітання 44/2020































30 жовтня чудове свято, важлива дата з нагоди прожитих 60 років разом, у Болеслава та Єлизавети АДАМСЬКИХ


Бажаємо ще довгі роки залишатися один для одного найціннішим і найулюбленішим діамантом. Бажаємо здоров’я, достатку й душевної радості.

Діамантове весілля у мами і тата. Летять літа, мов бистрі води, не повернути їх назад, і нам не віриться сьогодні, що в парі Ви вже 60. Ми раді Вас привітати, слів чудових безліч хочеться сказати і всього багато Вам щиро побажати. Спасибі Вам, рідні, за щедре тепло, за людяність Вашу, безмежне добро, за руки робочі, недоспані ночі, за те, що зростили, за хліб на столі. Спасибі Вам, рідні, уклін до землі.


Діти, онуки, брат з дружиною, племінники



ПОДЯКА


Шановні виборці!

Ми пройшли складний шлях передвиборчої кампанії, яка мала на меті закласти новий фундамент місцевого самоврядування й визначити напрямок руху на наступні п’ять років. Усім нам було не легко, адже вперше вона проведена під знаком оновленого виборчого законодавства. Заразом викликом стало й те, що вибори-2020 відбувалися в умовах коронавірусної пандемії, що суттєво вплинуло на результат.

Я щиро дякую всім, хто за покликом серця і з почуттям громадянського обов’язку, незважаючи на вірусну загрозу, прийшов на виборчі дільниці та зробив свій вибір.

Маємо вже перші результати, серед яких і висловлена вами довіра мені, як кандидату в депутати Житомирської обласної ради. Сердечно дякую всім, хто повірив у мене. Кожен ваш голос — це бал, це оцінка моєї діяльності і як керівника ряду підприємств Новоград-Волинського та Баранівського районів, так і депутата обласної ради попереднього скликання. Своїм вибором ви підтвердили правильність визначених цілей та пріоритетів у моїй подальшій роботі. Наші вектори незмінні: економічний розвиток, становлення регіону та підвищення якості життя людей.

Окрема подяка всім технічним членам виборчого процесу: начальникам та працівникам штабів, керівному складу ТВК, ДВК, спостерігачам та волонтерам за складну, напружену та довготривалу роботу в організації виборів згідно чинного законодавства.

Ще раз висловлюю щиру подяку за довіру, за ваш вибір і за імпульс, який надає натхнення, сили і творчу енергію!


З великою шаною і вдячністю ваш Олександр ЮЩЕНКО



ПОДЯКА


Висловлюємо велику подяку людині, яка дає обіцянку і виконує її, — Пономаренко-Весельській Олені Анатоліївні за допомогу з проведення ремонтних робіт центральної дороги по вулиці Маршала Рокоссовського.


З повагою голова правління ОСББ «Мікрорайон «Зелені» Кундельська Н.П. і керуючий справами Дюбо О.С.


 

1 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ


Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята!

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Висловлюю вам щирі слова вдячності за вашу працю, благородство душі, чуйність і терпеливість, які проявляєте щодня. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, домашнього затишку і тепла, щастя й радості, витримки та енергії в нелегкій благородній справі.

Хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана й подяка.


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

3 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ІНЖЕНЕРНИХ ВІЙСЬК. ДЕНЬ РАКЕТНИХ ВІЙСЬК І АРТИЛЕРІЇ


Шановні військовослужбовці, працівники, ветерани 12-го окремого полку оперативного забезпечення та ракетно-артилерійських підрозділів 30-ї ОМБр ім. князя Костянтина Острозького! Щиро вітаю вас із професійними святами.

У різні воєнні роки артилерія, ракетні та інженерні війська увінчали себе невгасимою славою перемог та невмирущими подвигами в ім’я миру й злагоди майбутніх поколінь. Їхні подвиги є взірцем мужності та героїзму для нинішніх воїнів, які виступають гарантом недоторканності кордонів незалежної України в зоні ООС.

Щиро дякую вам за те, що ви мужньо й відважно стали на захист рідної землі. Бажаю вам, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров’я, щастя й благополуччя!


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

4 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ЗАЛІЗНИЧНИКА


У наш час швидкими темпами розвивається українська залізниця, тим самим забезпечуючи потреби населення в перевезеннях. Завдяки сумлінній праці провідних спеціалістів, які завжди відзначаються професійною майстерністю, самовідданою працею та почуттям високого громадянського обов’язку, залізниці донині залишаються ефективним транспортним сполученням.

У день професійного свята бажаю вам, шановні залізничники, міцного здоров’я, нових професійних здобутків, успіхів на всіх життєвих та професійних магістралях.


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Марію Трохимівну ОПАНАСЮК — 30.10.1928 р.н.

Андрія Михайловича ГОРДІЙЧУКА — 31.10.1929 р.н.

Лідію Миколаївну Браткєвич — 01.11.1930 р.н.

Василину Леонтіївну Свірщук — 02.11.1930 р.н.

Віру Анатоліївну Мартинюк — 03.11.1929 р.н.

Карла Адамовича Осінського — 04.11.1930 р.н.

Ганну Платонівну Климець — 05.11.1926 р.н.

Володимира Васильовича ЮРІНА — 01.11.1942 р.н.

Анатолія Петровича ЛУЦЕНКА — 31.10.1967 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»