Вітання 45/2020

Вітання 45/2020







































7 листопада святкуватиме свій ювілей — 85-річчя — Валентин Йосипович ДОБРОВІНСЬКИЙ


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм. Зичимо в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай буде світлою життєва дорога, любов від дітей і ласка від Бога.


З повагою і любов’ю — 3 дітей, 6 внуків, 5 правнуків



6 листопада 70-річний ювілей у Ганни Степанівни БУЩЕНКО


Бажаємо міцного здоров’я, щоб вистачило до столітнього ювілею, сили і волі, щоб зміцнювати себе фізично і духовно, поваги від колег і знайомих, безмірної любові близьких і рідних людей.


Редакція газети «ЗВЯГЕЛЬ»



11 листопада виповнюється 70 років архієпископу Городницькому — ОЛЕКСАНДРУ


Шановний Владико!

Бажаємо наснаги та Божої допомоги у Вашій важливій діяльності, щоб усі почини спрямовані на благо простих людей вдалося здійснити. Миру в серці, терпіння та мудрості, задоволення від уже здійсненого, міцного здоров’я та Господнього благословення на многія і благія літа!


Редакція газети «ЗВЯГЕЛЬ»



4 листопада святкувала свій 80-річний ювілей Марія Степанівна ПУШКАРЬОВА


Хай мир і злагода

Будуть у домі,

Хай Господь

Дарує надію Й тепло

На довгі літа,

На щастя Й добро!


З повагою чоловік, діти, внуки, правнуки



ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОТГ, ДРУЗІ!


Центральна виборча комісія оприлюднила результати місцевих виборів-2020.

Насамперед хочу подякувати кожному з Вас, хто в цей нелегкий час прийшов на виборчу дільницю та зробив свій вибір!

Я щиро вдячний за те, що Ви повірили в мене. Ваша довіра та підтримка — це головна рушійна сила для мене. Ми з Вами повинні бути одним цілісним механізмом, який працюватиме на благо та розвиток нашої ОТГ. Я запевняю Вас, що всі мої дії та сили будуть спрямовані тільки на позитивні трансформації ОТГ. Маю надію, що новообрані депутати міської ради будуть налаштовані на конструктивну співпрацю для вирішення проблем громади та побудови алгоритму її подальшого розвитку.

Також висловлюю слова подяки членам Новоград-Волинської міської територіальної виборчої комісії, які виконували свою роботу в досить складний час.

Ще раз від щирого серця дякую Вам за довіру та підтримку. Попереду багато роботи, але я впевнений, що разом з Вами та новим депутатським корпусом нам під силу вирішити проблеми нашої ОТГ, досягти успіху та її процвітання!

Бажаю Вам всім міцного здоров’я!


З повагою — Микола БОРОВЕЦЬ



ПОДЯКА


Пошли болезни у нас — и кошмар, «Спасибо, доктора!» — говорю с любовью, как самый дорогой, бесценный дар Ви подарили, доктора, мне — здоровье.

Волшебная профессия у Вас: больных Вы превращаете в здоровых, пусть радует Вас в жизни каждый час, удач Вам, счастья и успехов новых.

Наша семья благодарна всем мед. работникам неврологического отделения, а также врачам: Люминецкому Петру Васильевичу, Егоровой Валентине Александровне, а также семейному врачу Кузьменко Елене Викторовне.


С уважением семья Богомоловых


 

9 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ


Мова — це важливий чинник самовизнання нації, духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.

Саме мова є душею нації, адже в її глибинах народилося культурне надбання, яким може пишатися український народ. Без рідної мови жодна людина не здатна почуватися повноцінною частиною свого народу, його історії та культури.

Щиро вітаю вас із Днем української писемності та мови. Нехай материнське слово буде для всіх нас духовним джерелом життя і оберегом. Щастя вам, добра, нових здобутків в ім’я зміцнення нашої Батьківщини — України.


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

9 ЛИСТОПАДА — ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА


Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

Ваша професія — особлива. Ви даруєте людям радість, наповнюєте їхні душі світлими почуттями, навчаєте розуміти прекрасне, любити рідний край, пісню і танець свого народу. Ваша натхненна праця завжди була й залишається спрямованою на зміцнення головних оберегів народу — його культури і духовності.

Тож у цей день зичу вам доброго здоров’я, родинного затишку, душевного тепла, миру, любові й злагоди. Успіхів вам та нових творчих здобутків у благородній справі відродження, збереження і примноження духовних надбань нашого краю.


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Тетяну Миколаївну Климчук — 06.11.1947 р.н.

Леонтіну Леонтіївну Лойко — 07.11.1925 р.н.

Марію Борисівну КузніцовУ — 07.11.1927 р.н.

Євгенію Євстегніївну РодіоновУ — 07.11.1928 р.н.

Олександру Федосіївну Портянко — 07.11.1932 р.н.

Прасковію Прохорівну Манойло — 10.11.1913 р.н.

Любов Акимівну СікорУ — 10.11.1924 р.н.

Зінаїду Олексіївну Красильнікову — 12.11.1932 р.н.

Олега Миколайовича КОРОСТИЛЬОВА — 09.11.1962 р.н.

Валентина Григоровича СВИДЕНЮКА — 09.11.1963 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»