Новоград-Волинську міську асоціацію футболу прийняли в постійні асоційовані члени ЖОАФ

Новоград-Волинську міську асоціацію футболу прийняли в постійні асоційовані члени ЖОАФ

30 жовтня у Житомирі, із дотриманням усіх протиепідемічних норм захисту, відбулося засідання виконавчого комітету асоціації та чергова ХІІ конференція ГС «Житомирська обласна асоціація футболу», на яку був запрошений і голова Новоград-Волинської міської асоціації футболу Олександр Лавренюк.


Делегати та запрошені прослухали й ухвалили низку важливих рішень, серед яких — членство в ГС «Житомирська обласна асоціація», звіт голови асоціації, звіт виконавчого комітету Асоціації, підсумки сезону 2020 року.
На конференції одноголосним рішенням було прийнято «Новоград-Волинську міську асоціацію футболу» в постійні члени громадської спілки «Житомирська обласна асоціація футболу». Дякуємо за довіру і сподіваємося на плідну співпрацю в розвитку футболу в регіонах Житомирщини!
Нагадаємо, що НВМАФ засновано в листопаді 2019 року.
Виконавчий комітет ЖОАФ у лютому 2020 року прийняв рішення про надання НВМАФ статусу тимчасового асоційованого члена ГС «ЖОАФ».
Із моменту заснування НВМАФ провела кубок та чемпіонат із футзалу під егідою АФЛУ та делегувала на фінальну частину чемпіонату області, який проходив у місті Житомирі, три кращих футзальні команди Новограда-Волинського. Також цього року відбувся відкритий кубок Новоград-Волинської міської ОТГ з футболу та зіграно перше коло відкритого чемпіонату міської ОТГ.
За матеріалами НВМАФ