Команда «Звягель» (ДЮКФП) — призер турніру в Ковелі

Команда «Звягель» (ДЮКФП) — призер турніру в Ковелі

Із 29 жовтня по 1 листопада в Ковелі, на Волині, проходив традиційний міжнародний футбольний турнір серед дітей «Kovel Cup Time», учасником якого другий рік поспіль стає команда «Звягель» (ДЮКФП) — юні футболісти 2007 р.н., тренер — Руслан Скидан.
Цього року, у зв’язку з пандемією COVID-19, іноземні команди участі не брали. За перемогу й призові місця, крім господарів, суперничали команди з Новограда-Волинського, Києва, Дніпра, Харкова, Рівного, міст Бродів та Мостиська.
Звягельчани в першому матчі розгромили «Стандарт» (Рівне) з рахунком 7:0. У другій грі мінімально перемогли команду ДЮСШ «Броди» (Львівська область) — 1:0. А в заключній грі, де визначався переможець групового етапу, зіграли внічию (0:0) з майбутнім переможцем турніру — командою ДЮСШ «Мостиська», яка випередила в групі звягельчан лише за додатковими показниками і вийшла у фінал, де перемогла команду «Енергія» (Дніпро) — 3:1.
У матчі за третє місце «Звягель» здолав команду «ФАРР» (Київ) з рахунком 2:0 та завоював бронзові медалі турніру.
Кращим гравцем у команді «Звягель» організатори визнали Миколу Мосійчука, який також здобув перемогу в конкурсі «Король жонглювання».
Кращим воротарем турніру — Максима Кравчука («Звягель», Новоград-Волинський), який у чотирьох матчах на турнірі не пропустив жодного м’яча.
Одним із кращих гравців змагань заслужено визнано ще одного звягельчанина — Сергія Комнацького, який також отримав від організаторів відзнаку.
Тренер команди «Звягель» (ДЮКФП) Руслан Скидан дякує організаторам турніру за запрошення та високий рівень проведення змагань, а також — управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Новоград-Волинської міської ради та батькам юних футболістів — за фінансову підтримку та допомогу при організації поїздки на турнір.
На таких турнірах діти набираються досвіду, майстерності та впевненості. Своїми результатами, як і дорослі футбольні команди ФК «Звягель», які цього року виграли чемпіонат та першість області, вони прославляють Новоград-Волинський як спортивне місто, з футбольними традиціями та високим потенціалом.
За інформацією міської асоціації футболу