Вітання 46/2020

Вітання 46/2020































17 листопада 30 років спільного життя відзначають Зоя Мефодіївна і Віталій Олександрович ІВАНОВИ


Наші найкращі у світі батьки, хочемо привітати вас із перлиновим весіллям! Приємно бачити, що ви, як і раніше, дивитеся одне на одного з теплом і любов’ю! Бажаємо вам і надалі жити в любові та злагоді, цінувати й розуміти одне одного, підтримувати в будь-якій ситуації, довіряти одне одному. Нехай неземне щастя і величезна любов переповнюють ваші серця! Нехай з кожним днем почуття стають усе сильнішими! Ви — наша гордість! Любимо.


Ваші діти та онук



З Днем народження вітаємо дорогу завідувачку садочка №5, гарну господиню — Світлану Ананівну ТКАЧУК


Бажаємо міцного здоров’я, щоб у садочку гомонів гарний голос діточок. Нехай Божа Мати береже від самого неба до землі, оберігає своїм Омофором.


Твої друзі Карпишини


 

15 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА


Шановні працівники сільськогосподарської галузі! Щиро вітаю вас із нагоди професійного свята!

В усі часи праця аграріїв була в пошані, а людей, доля яких пов’язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, і до сьогодні по праву називають годувальниками.

Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави та запорукою її процвітання.

Нехай же щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну домівку мир, злагоду, спокій, достаток і велике людське щастя.

Міцного здоров‘я, сімейного тепла та впевненості в завтрашньому дні вам і вашим родинам!


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

16 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ


Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Ви — люди, які наділені талантом і щирим умінням приносити в кожен дім світло обізнаності й радість спілкування. Адже забезпечуєте потреби суспільства в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку.

Ваша плідна і натхненна праця є запорукою успішної роботи щодо інформування населення стосовно актуальних подій, що відбуваються у світі та в місті. Крім того, завдяки достовірній і оперативно поданій інформації, вибудовується діалог між владою і громадянами, формується громадянське суспільство, забезпечується прозорість діяльності органів державної влади.

У день вашого професійного свята зичу вам міцного здоров’я, професійних успіхів, невтомного творчого пошуку та втілення нових цікавих ідей. Нехай щоденна праця приносить вам задоволення та приємні емоції.


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

17 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ СТУДЕНТА. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА


Шановне студенство! Від щирого серця вітаю вас із Днем студента — святом молодості, творчості, пошуку та нових відкриттів!

Студентська пора — це найцікавіший і водночас дуже відповідальний етап у житті кожної людини, коли закладаються основи майбутніх професійних та життєвих успіхів. Бути студентом — означає бути незалежним, неупередженим, вірити у свої сили.

Приємно, що наша молодь не знаходиться осторонь життя міста, а власноруч пише його історію, вкарбовуючи в неї виняткове, неординарне, особливе.

Бажаю всім поколінням студентів, як теперішнім так і колишнім, творчого натхнення, успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення всіх мрій і життєвих планів. Будьте наполегливими на шляху до обраної мети!


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

19 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники гідрометеорологічної служби! Вітаю вас із нагоди професійного свята!

Ефективність ведення господарської діяльності в різних галузях великою мірою залежить саме від своєчасного надання об’єктивної гідрометеорологічної інформації, достовірності прогнозів. Часто ваша робота допомагає відвернути загрозу життю людей та запобігти матеріальним збиткам від небезпечних природних явищ.

Бажаю вам міцного здоров’я, удачі, добробуту, нових успіхів у нелегкій повсякденній праці. Нехай поруч із вами буде затишок та комфорт, а в родинах панує достаток і благополуччя!


Олена ПОНОМАРЕНКО, тимчасово виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Володимира Андрійовича Кравця — 15.11.1932 р.н.

Валентину Арсентіївну Корнійчук — 15.11.1958 р.н.

Софію Микитівну Романюк — 17.11.1928 р.н.

Віру Федорівну Кучіну — 18.11.1926 р.н.

Надію Сергіївну Дмитренко — 18.11.1928 р.н.

Марію Костянтинівну Костюк — 18.11.1932 р.н.

Валентину Михайлівну Скребець — 18.11.1932 р.н.

Ганну Станіславівну Годлевську — 18.11.1948 р.н.

Надію Максимівну Русецьку — 19.11.1923 р.н.

Любов Савеліївну Опанасюк — 19.11.1925 р.н.

Сергія Миколайовича ЛИСЮКА — 17.11.1969 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»