Відповіді на «зауваження і пропозиції» чекаю ще з 2018 року…

Ще навесні 2018 року на дошці оголошень у с.Суслах було прикріплено інформаційне повідомлення підприємства «Труд» (каменедробильний завод) щодо впливу виробництва продукції на навколишнє середовище. Пропонувалося вносити свої зауваження в письмовій формі відповідальному працівнику сільської ради.
Я вніс письмово свої зауваження та пропозиції щодо зменшення впливу виробничого процесу, а саме: вібрацій (монотонних низькочастотних коливань), які випромінюються з підприємства.
Мої зауваження залишилися поза увагою керівництва підприємства.
Звертався декілька разів до в.о. старости Т.П.Маліновської, проте відповіді не було. У 2019 році після обрання голови ОТГ я знову звернувся до Ю.М.Процюка, бо, як він пояснив, потрібно письмове звернення. Написав, а віз і нині там.
23 вересня цього року на прийомі в голови ОТГ мені він усно відповів, що керівництво підприємства «Труд» відповіді не надало.
На моє питання: «А що ж ви всі чекаєте?» Ю.М.Процюк відповів: «Це підприємство є одним із головних платників податків, то…».
Складається враження, що платник податків може ігнорувати елементарні правила співпраці з сільською владою та громадою, начебто він, платник податків, утече з території Стриєвської ОТГ.
Можливо, мої зауваження безпідставні і не варто хвилюватися щодо негативного впливу тих вібрацій на навколишнє середовище, зокрема на здоров’я громадян. Але було б добре отримати відповідь хоча б через газету.
Г.М.ГРІНЧЕНКО