БАРАНІВКА ПОТРЕБУЄ БЛАГОУСТРОЮ

БАРАНІВКА ПОТРЕБУЄ БЛАГОУСТРОЮ

\"БАРАНІВКАБаранівка – провінційне містечко. Кожен з мешканців нашого міста знає більшість городян в обличчя, знає досить багато про них, про їхнє життя, ставлення до всього навкруги. Про те, що відбувається на дитячому майданчику, що розташований неподалік міської ради та райдержадміністрації, знають усі, але нікого це не хвилює, окрім, мабуть, простих мешканців міста. Саме таке враження складається після його відвідин. Ще декілька місяців тому тут було досить гарно: чудова атмосфера, довкола казкових скульптурок бавляться задоволені діти. Атмосфера сповнена любові та радості, усе чудово... Та спостерігати таке довелося недовго.
Сьогодні ж у сквері красиві витвори місцевого скульптора Анатолія Горбатюка (роботи якого прикрашають досить багато місць у Баранівці) понівечені.
\"БАРАНІВКАДивишся і шкода роботи майстра. А якщо на теперішній зовнішній вигляд казкових скульптурок подивляться діти, що відчуватимуть вони? Напевно, у кращому випадку, вони отримають шок, а в гіршому — психологічну травму. Чого вартий лише один вигляд казкових гномиків? Краще промовчати, ніж висловлювати вголос усі ті слова про «окультурювачів» та «осучаснювачів» скверу.
З якою любов’ю створювався сквер, і що з ним зробили наші «культурні» співмешканці? Дві із чотирьох гойдалок – поламані, гірка – теж, пісок біля її спуску не висипаний. Як так можна?..
\"БАРАНІВКААле це ще не всі місця слави наших «культурних» співмешканців. Взяти хоча б місцевий РАГС, поблизу нього розташований амур на п’єдесталі. Йому якісь вандали відбили крило. Сумнівно, що у молодят, які щойно одружилися, виникне бажання фотографуватися біля поламаного символу кохання. Напевне, ні...
Проходиш повз усього цього і дивуєшся. Ось уже кілька місяців минуло, як бачив це вперше, а зрушень у наведенні порядку у сквері та біля РАГСу немає. Чому так? Чому ніхто не займається благоустроєм міста? Хіба не існує відповідного відділу при міській раді, що мав би займатися наведенням ладу в місті? Чи цього безладу не помічають, хоча він і в центрі міста?

Микола ГУЗЬ, м.Баранівка



\"БАРАНІВКА  \"БАРАНІВКА