ПОЗДРАВЛЕНИЯ 33/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 33/2008



















































17 серпня святкує ювілей Михайло Пилипович ТІТОВ


Летять роки, мов бистрі коні, не повернути їх назад, і нам не віриться сьогодні, що тобі вже 55. З ювілеєм вітаємо і хай радісним буде весь вік. Ми всією родиною бажаєм здоров’я і багато літ.


З любов’ю дружина, діти, онуки



14 августа с 40-летием поздравляем Анатолия Петровича Зембицкого


Сегодня и всегда желаем тебе счастья. Пусть хранит судьба от горя и ненастья, от злейшего врага и мелочного друга, от злого языка и тяжкого недуга. И дай тебе Господь, коль это в его власти, здоровья, радости, гармонии и счастья!


С любовью жена Галина, дочери Татьяна, Ирина, Катерина, зятья Саша и Витя, сваты



17 августа поздравляем с 60-летием Валерия Петровича ГАЛАНЧИКА


С юбилеем тебя поздравляем, желаем жить и никогда не замечать, что годы мчатся. Желаем радости душевной, успехов в жизни повседневной, здоровья крепкого всегда, не падать духом никогда.


С любовью твоя семья



17 августа встречает свой юбилей любимый муж, заботливый отец, верный друг Алексей Васильевич САВЧИН


От семьи своей и кумовей прими ты поздравленья в этот юбилейный день рождения. Под звон хрустального бокала, в кругу всех близких и друзей, мы в юбилей тебе желаем добра, здоровья, светлых дней. Чтоб беды, горе и ненастье – всё обходило стороной, лишь только радость и счастье к тебе летели в дом родной.


Жена, дети, родители, кумовья Хмилёвские



18 серпня святкує свій ювілей найкращий у світі дідусь, татусь, чоловік Леонід Степанович КАНАРСЬКИЙ


Ми цілуєм, тату, Ваші руки, від яких до нас іде тепло. За ніжне серце, за рідні очі, за руки робочі, за щиру турботу ми дякуєм Богу, що Ви у нас є. Хай силу, здоров’я Господь Вам дає. Ви нас на руках маленькими носили, пізнали гіркоту, безсоння і біль, красу нам віддали і силу, низенький Вам, тату, від нас уклін, живіть же, татусю, ще років до ста, бо світ цей, рідненький, без Вас – сирота.


З повагою дружина, діти, онуки



19 серпня святкує 55-річчя дружина, мати і сестра Галина Броніславівна ВАЙДНЕР


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай буде щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З повагою і любов’ю чоловік Володимир, донька Юлія, син з сім’єю, брат з сім’єю



13 серпня виповнилось 55 років нашій коханій і чарівній матусі Валентині Парфентіївні БРОВЧУК


«Рідна мати моя, ти ночей недоспала». Як ця пісня за душу правдиво бере. Із далеких доріг нас завжди виглядала, віддавала нам, дітям, щире серце своє. Ми сьогодні стаємо утрьох на коліна, за усі помилки і гріхи нас прости, час летить – не спіймати, роки котять невпинно, не хворій, не сумуй, будь щаслива завжди. Ми до тебе прийдемо, відкриємо душі, в рідну хату, де жде материнське тепло, а за твій день народження чарки осушим, щоб в житті твоїм все якнайкраще було.


З любов’ю та повагою внук, донька, невістка, сини



16 серпня — 55 років Володимиру Павловичу БУРКОВСЬКОМУ, вчителю фізичного виховання гімназії, спортивному оглядачу газети «Звягель-Інформ»


Щиро вітаємо з ювілеєм, зичимо міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів на ниві виховання та в журналістиці.


З повагою звягель-інформівці


 

17 серпня відзначатиме свій День народження мила, чарівна жінка, дорога наша кума, люба Ніна Петрівна ІВАШКО


Вітаємо Вас, дорога наша, з цим святом. Бажаємо Вам міцного здоров’я, жіночого щастя, миру, добра та радості.


З повагою хрещениця Ірина, кума Світлана та сім’я Михальчуків


 

Профспілковий комітет Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу щиросердечно вітає іменинників серпня: 10 серпня – Наталію Федорівну ОЛІЙНИК, Олену Вікторівну ДЕНИСЮК. 11 серпня – Валерію Валеріївну ІЩУК, 19 серпня – Володимира Дмитровича САДОВНІКОВА


і зичимо їм міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, творчої плідної праці та невичерпної енергії, здійснення всіх мрій та сподівань.

 

15 серпня святкує свій 40-річний ювілей коханий чоловік, турботливий татусь і люблячий брат Микола Миколайович ПРОКОПЧУК


Від душі поздоровляєм і як завжди тобі бажаєм: будь як яблуневий цвіт, ще багато довгих-довгих літ. Щоб грошей були повні кишені, ладнались щоб справи буденні. Щоб дружина тобі посміхалась, і діти тобою пишались. Щоб жив ти довгі роки у щасті з усіх боків.


З любов’ю і повагою любляча дружина, діти, сестри з сім’ями

 

12 серпня відсвяткувала свій прекрасний ювілей чарівна жінка, мудрий керівник, головний фінансист міста Галина Кирилівна СМАЖУК


Бажаємо вам міцного здоров’я на довгі роки, творчого натхнення, насолоди від життя, любові і тепла від рідних сердець, сімейного достатку та благополуччя. Запам’ятайтесь завжди вродливою, загадковою, коханою та щасливою жинкою.


З повагою колектив фінансового управління міської ради