ПОЗДРАВЛЕНИЯ 36/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 36/2008















































7 вересня святкує свій ювілей — 50 років — Микола Андрійович ІВАНЧЕНКО


Твій ювілей – це мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові. Щасливим будь і радісним завжди, не знай ніколи горя і печалі, і рівною дорогою іди в житті прекрасному все далі й далі.


З повагою мама, сестра, племінник з дружиною і сином



3 вересня 70 літо завітало до Володимира Ульяновича ПОКРАСА


Спасибі Вам за все, що Ви для нас зробили. Хай тільки щастя Вам дарує час. Нехай з роками не згасають сили, на щиру радість всім, хто любить і шанує Вас.


Дружина, донька Валентина, Надія, зять Михайло, онуки Віта, Оля, Таня, Саша, Максим та правнуки Таня і Вадим



4 вересня вітаємо з ювілеєм дорогу дружину, люблячу матусю Валентину Григорівну ПІНЧУК


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай буде щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З любов’ю та повагою чоловік, дочка, син



4 вересня — 50-річчя у Валентини Григорівни ПІНЧУК


Неначе птахи летять наші роки, їх ніколи не вернеш назад. Ніби вчора було тільки 20, а сьогодні уже — 50. З ювілеєм сердечно вітаєм, і хай радісним буде Ваш вік. Ми всією сім’єю бажаєм щастя, здоров’я і многая літ.


З повагою Гафарови, Хоптюки, Кугуки



5 сентября празднует 30-летие Татьяна Владимировна СЛОБОДЮК


От души желаем, без сомненья, счастья в жизни, радости в семье, пусть никто не портит наслажденья, пусть успех сопутствует везде. Долгих лет и доброго здоровья, молодости, силы, красоты. Пусть всегда, не только в День рожденья, исполняются заветные мечты.


С любовью родные



1 вересня відсвяткувала свій гарний ювілей голова райкому профспілки працівників освіти Леся Федорівна ВОЗНЮК


Ви одна із тих, хто в роботі кожен день і час. Хай же Ваш чудовий ювілей буде повний радісних пісень. Хай Ваш гарний, світлий ювілей роздається мріями весни, сповнюється вдячністю людей. Щастя Вам, здоров’я назавжди.


Педколектив Чижівської школи


 

4 вересня відмічає свій 60 ювілей Ніна Федорівна ЧУМАК


60 – не привід для печалі, 60 – це зрілість золота, хай до 100, а, може, ще і далі, йдуть, не озираючись, літа. Міцного здоров’я, благополуччя і многая літа.


Сім’я Леунової


 

Міська організація Всеукраїнського об’єднання “Свобода” вітає Олександра Дідовця


з черговим рекордом, встановленим під час святкування Дня незалежності України та приєднанням до нашої політичної родини. Впевнені, що спільно з ВО “Свобода” ви принесете значно більший внесок у розвиток міського спорту. Здоров’я, удачі чемпіонові!!!


В.ОСТАПЧУК, голова міської організації


 

5 сентября свой 40-летний юбилей встречает любимая жена, любящая мама, дорогая бабушка Людмила Борисовна ВЕСЕЛИК, с.Груд


С Днём рождения поздравляем и всех благ мы Вам желаем. Жизни долгой и красивой. На работе — лишь успехов, дома — радости и смеха.


С любовью и уважением муж, дочки с семьями


 

7 вересня відзначає славний ювілей наша матуся, бабуся Лідія Олексіївна ЛУКАШИНА


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай буде щастя на путі, хай світла, радісна дорога стелиться в подальшому житті.


З повагою чоловік, діти, онуки, зяті та рідні


 

2 вересня відзначила 60-річчя Надія Степанівна КОЛОСОВИЧ


Сьогодні ювілейну стоптано стежину, та спокою нема для Ваших ніг, бо пройдено життя лише частину – попереду багато ще доріг! Бажаємо століття ще прожити, здоров’я доброго на всю ту сотню літ, онучку одружити й благословити правнуків у світ.


Колеги