АНАТОЛІЙ АНДРУШКО: «ВИСОКА ЯКІСТЬ ВИРОБНИЦТВА — ЗАПОРУКА УСПІХУ ПІДПРИЄМСТВА»

АНАТОЛІЙ АНДРУШКО: «ВИСОКА ЯКІСТЬ ВИРОБНИЦТВА — ЗАПОРУКА УСПІХУ ПІДПРИЄМСТВА»

\"АНАТОЛІЙБаранівський район має надзвичайно велику кількість покладів глини та коаліну. Завдяки цьому фарфорово-фаянсова галузь розвивається дуже стрімко. Одне з підприємств, завдяки якому про наш край знають далеко за межами регіону, — «Першотравенський завод електротехнічних виробів». Його продукцію (електропатрони, світильники, запобіжники та ін.) можна побачити не лише на прилавках вітчизняних магазинів, а й далеко за межами України.
Розповідає керівник підприємства А.Д.АНДРУШКО:
— Ми маємо справді високоякісну продукцію, тому й завод має непоганий стан розвитку. Нещодавно, у серпні, було встановлено нову обпалювальну піч. Завдяки цьому ми отримали змогу збільшити темпи виробництва товару.
Запорука успіху підприємства, як повідомив Анатолій Дмитрович, — висока якість виробленої продукції. Ми поставили собі за мету вироблення товару, яким можна було б дуже довго користуватися. Задля цього було проведено переоснащення виробництва. Постійно слідкуємо за новинками на ринку, працюємо над тим, щоб не відставати від часу. Підприємство «крокує в ногу» з часом. Завдяки усьому цьому наші працівники отримують достойні зарплати. Середній рівень доходів, що отримає наш робітник, — 1300 гривень. Завод працює! На ньому ніколи не було зупинки виробництва...
І так продовжуватиметься й надалі.
Микола ГУЗЬ, м.Баранівка