ОФІЦІЙНО

ОФІЦІЙНО

\"ОФІЦІЙНО\"НОВОЮ ВЛАДОЮ МІСТА РОЗПОЧАТО ВИКОНАННЯ НАКАЗІВ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІВ
З метою налагодження співпраці з правоохоронними структурами міста, посилення контролю за дотриманням ними правопорядку, прав та свобод мешканців Новограда-Волинського міським головою Володимиром Загривим запроваджено проведення його щотижневих зустрічей із керівниками цих установ. У першому зібранні взяли участь очільники або представники міського відділу міліції, відділення СБУ, податкової інспекції, управління юстиції, державного казначейства, МНС, міжрайонної прокуратури, міськрайонного суду, лінійної міліції, охорони громадського ­порядку, військового гарнізону.
За результатами зустрічі, міський голова дав доручення своєму першому заступнику Усенку М.Г. перевірити порядок передання каналізаційних мереж від КЕЧі району до ОСББ «Чайка». ­Секретар міської ради Атаманенко О.А. повинен буде найближчим часом вивчити діяльність служби охорони порядку міста з метою її подальшого реформування.
З МЕТОЮ ВІДНОВЛЕННЯ РОБОТИ МІСЦЕВОГО ПИВЗАВОДУ
Більшість мешканців міста із прикрістю сприйняли звістку про призупинення роботи одного з найстаріших промислових підприємств міста — пивовареного заводу. Залишилися без роботи до 100 його працівників, серед яких чимало професіоналів виготовлення смачного та популярного в Україні так званого «живого» пива. Міський голова Володимир Загривий разом із своїм заступником з економічних питань Сергієм Колотовим побували на заводі, ознайомившись зі станом справ та перспективами його відновлення. У вівторок відбулася зустріч Володимира Івановича та Сергія Юрійовича з власниками промислового підприємства. Її результатом стала домовленість представників міської влади з господарями пивзаводу про відновлення роботи навесні ­наступного року.
КРЕДИТ МІЖНАРОДНОГО БАНКУ РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ ДЛЯ ВОДОКАНАЛУ БУДЕ ПЕРЕГЛЯНУТИЙ
Розглянувши заяви громадян міста та з метою раціонального використання бюджетних коштів, міський голова Володимир Загривий прийняв розпорядження «Про кредит Міжнародного банку реконструкції та розвитку для комунального підприємства «Виробниче управління каналізаційного господарства». Створено тимчасову комісію з метою перевірки доцільності залучення цього кредиту для Водоканалу, яку очолив перший заступник міського голови Микола Усенко. До її складу увійшли досвідчені, професійні фахівці фінансової та промислової галузей міста, депутати міської ради. Результати роботи комісії будуть розглянуті на черговій сесії міської ради.
НА ВИКОНАННЯ ЗВЕРНЕНЬ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІВ
У відповідності до розпорядження міського голови Володимира Загривого розпочала роботу робоча група з реалізації економічної програми енергоефективності та енергозбереження на чолі з його першим заступником Миколою Усенком. Програма передбачатиме комплекс технічних заходів, спрямованих на зменшення втрат та економію енергоресурсів, модернізацію та будівництво модульних котелень в бюджетних установах, у першу чергу, дошкільних дитячих закладах та загальноосвітніх школах. Виконання цього документу, затвердженого на найближчій сесії міської ради, розраховане на декілька років.
Незабаром продовжаться роботи з облаштування доріг з м’яким покриттям на околицях нашого міста. Ремонтники працюватимуть, згідно з затвердженим графіком.
С.ЧАЧИНА, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ШУКАЄ ІНВЕСТОРІВ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Шановні інвестори! У відповідності до Стратегічного плану розвитку міста та програми соціально-економічного розвитку міста Новограда-Волинського, пріоритетними напрямами роботи переробної промисловості є створення у місті спільних підприємств з переробки сільськогосподарської продукції, у тому числі картоплі, овочів, фруктів, які у достатній кількості вирощуються колективними та фермерськими господарствами району.
Місто зацікавлене у виготовленні соків, джемів, плодоовочевих консервів, харчових добавок. Регіон здатний забезпечити виробництво власною сировиною. (Детальніше дивіться на офіційному сайті міста http://www.novograd.osp-ua.info у розділі Інвестиційні пропозиції).
Сергій КОЛОТОВ, заступник міського голови