НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ ДЛЯ НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО — НЕ ЗАГРОЗА

За повідомленням начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та мобілізаційної роботи міської ради В.О.Леня, 3 листопада в місті проводились штабні навчання сил та ланок цивільної оборони на випадок загрози або виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з аномальними погодними умовами осінньо-зимового періоду. До штабних навчань були задіяні практично всі підприємства та організації, що забезпечують життєдіяльність населення міста в мирний час.
Згідно з правилами, потрібно було провести ліквідацію (умовно) надзвичайних ситуацій, що виникли внаслідок різкого зниження температури — 15-200С, випадіння двох- місячних норм снігу, пошкодження інженерних мереж, припинення роботи комунальних котелень, пошкодження діючих електромереж, вибух газу в житловому будинку.
Василь Олексійович підкреслив, що професійно та оперативно ліквідували надзвичайні ситуації спеціалісти районного управління МНС України в Житомирській області, міськрайТМО, райСЕС, КП «Міськкомунсервіс», ВУВКГ, КП «Новоград-Волинськтеплокомуненерго», РЕМ, УНГГ.
Звичайно, проведений аналіз засвідчив, що є і певні недоліки в організації роботи певних підрозділів, які будуть негайно усунені, але в цілому всі підрозділи готові до проведення аварійно-відновлювальних та рятувальних робіт в осінньо-зимовий період 2010-2011 рр.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради