ЛЕГКОАТЛЕТИ — СЕРЕД КРАЩИХ

ЛЕГКОАТЛЕТИ — СЕРЕД КРАЩИХ

З настанням холодів любителі легкої атлетики проводять тренувальні збори та спортивні змагання в легкоатлетичних манежах. Юні бігуни нашого міста були запрошені взяти участь у турнірі, що відбувався в манежі коледжу фізкультури міста Івано-Франківська, де, крім команд з різних міст України, змагалися спортсмени з Польщі та Молдови, — всього близько 200 учасників.
Поміж легкоатлетів вирізнялися швидкістю та техніко-тактичними показниками учасниці І Олімпійських юнацьких ігор, котрі захищали спортивні кольори України та Польщі. Це був наочний приклад перспективи для юних спортсменів.
Наша команда була представлена двома легкоатлетами. Цього разу відзначився спринтер Анатолій Корнійчук, котрий пробіг 60 метрів за 7,1 секунди, підтвердивши норматив другого розряду. Це принесло йому четвертий результат. А у бігу на 200 метрів гімназисту підкорилося друге місце, наш земляк поступився лише польському бігуну. Однак це дозволило йому при нагородженні, крім традиційної грамоти та медалі, отримати грошову винагороду. Досить вдало, як для такого представницького турніру, виступив і другий наш легкоатлет. Ярослав Михальчук удосконалює свою майстерність у бігові на середні дистанції. Цього разу у фінальному забігу Ярослав показав п’ятий результат на дистанції 400 метрів, поступившись лише призерам всеукраїнських та всепольських легкоатлетичних змагань. Завершили турнір легкоатлетичні естафети, де два спортсмени і дві спортсменки пробігали етапи по 300 метрів. У складі звягельчан легкоатлеток не було, але на допомогу прийшли господарі змагання, надавши двох своїх спортсменок. Тож спільними зусиллями нам в естафеті вдалося долучитися до п’єдесталу пошани — на третю сходинку. Наша збірна вдячна спонсорам команди — Народній Партії України, — що надала кошти для участі у змаганні. Інформацію про виступ легкоатлетів надав наставник команди Олександр Універсал.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ