Поминання 2/2021

Поминання 2/2021























Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть...


18 січня — 7 років, як обірвалося земне життя дорогого батька, дідуся, прадідуся — Григорія Івановича ШАПРАНА з Ужачина


Минають роки, але туга не йде з наших сердець. Ви, рідний, завжди з нами в думках і спогадах. Царство Небесне і вічний спокій Вашій душі.


Із сумом рідні


13 січня — 2 роки, як не стало з нами Галини Мартинівни ОРЕХОВСЬКОЇ

16.03.1952-13.01.2019 р.


Рідна, Ти несподівано нас покинула. Забути — неможливо, повернути — також, ту ласку, доброту, турботу, ніжність, жіночу мудрість, властиву Тобі, наша рідненька, безмежну любов Твою до чоловіка, дітей та внуків. Ми безсилі щось змінити, але знаємо й віримо, що Ти усміхнена, завжди поруч із нами, порадниця наша, наша Мама. Поминаємо Тебе всією родиною. Земля Тобі пухом. Вічна пам’ять і Царство Небесне.


Вічно сумуючі: чоловік Микола; сини Богдан, Петро; дочка Наташа; невістки Наташі; онук Женя; онучки Ася, Тоня, Віталіна, Іванка, Влада та друзі


18 січня — 11 років, як не стало прекрасної і доброї людини — Олександра Олександровича ГУКА


У скорботі голови схиляємо.

Сумуємо, любимо, пам’ятаємо.


Дружина, дочка, онуки


15 січня минає рік, як пішов у вічність Микола Самійлович НАГОРНЮК, справжній патріот України, який любив людей, своє рідне місто.


Усі, хто знав, — пом’яніть добрим словом і тихою молитвою. А ми завжди будемо пам’ятати люблячого та турботливого батька, дідуся, прадідуся.


Усі рідні


ПОДЯКА


Велике горе прийшло в нашу сім’ю — пішов із життя дорогий син, брат — Сергій Євгенійович НЕВМЕРЖИЦЬКИЙ.

У важку годину нас підтримали морально родичі, друзі, сусіди. Дякуємо всім. Щастя вам, здоров’я, добробуту в родинах. Хай Бог береже вас.


Із вдячністю мама, брат, сестра