Письменник із Хмельницького Юрій Даценко планує відвідати Новоград у межах промотуру

Письменник із Хмельницького Юрій Даценко планує відвідати Новоград у межах промотуру

Про це Юрій Даценко написав на власній сторінці у Фейсбуці. Він анонсував вихід свого другого роману навесні цього року. У березні-квітні має намір провести промотур кількома десятками міст західної й центральної України, серед яких — і Новоград-Волинський.
Юрій звернувся до фейсбучних друзів у вказаних містах із проханням допомогти йому з організацією приміщення для літературного вечора.
На пропозицію газети «Звягель» підтримати українського автора, який перебуває на початку творчого шляху, відгукнулася Центральна міська бібліотека ім.Юрія Ковальського. Директор бібліотеки Людмила Онищук погодилася надати зал для зустрічі з письменником.
Далі все залежатиме від карантинних норм, що діятимуть навесні, і від самого Юрія Даценка. Про попередню домовленість із бібліотекою він проінформований.
Нагадаємо, Юрій Даценко вже був із літературною презентацією в Новограді. Тоді він подорожував із популярним українським письменником із Рівного Максом Кідруком, візит якого до Звягеля організовувала Тетяна Дроздюк.
«Пастка для різника» — перший роман Юрія Даценка — у цілому схвально сприйнятий українськими читачами.
Олег БРЮХАНОВ