У військовій частині А3814 відзначили кращих за підсумками минулого року

У військовій частині А3814 відзначили кращих за підсумками минулого року

11 січня у військовій частині А3814 підвели підсумки 2020 року та поставили завдання на рік поточний.


За підсумками діяльності визначені кращі підрозділи та кращі військовослужбовці в номінації «Людина року-2020». Серед військовослужбовців офіцерського складу — заступник командира військової частини А3814 з тилу, начальник тилу, підполковник Сергій Яневіч; серед сержантів та солдатів — начальник групи сержантського складу відділення персоналу та стройового штабу військової частини А3814, прапорщик Олександр Савчук.
У Книгу пошани, на підставі наказу командира військової частини, занесені ветерани частини: полковник запасу Микола Борісов та підполковник запасу Ігор Омельченко.
Підрозділи нагороджені перехідними кубками, грамотами, а кращі військовослужбовці занесені до Книги пошани військової частини А3814.

У заході від оперативного командування «Північ» узяв участь офіцер відділу управління підтримкою військ управління Сил підтримки оперативного командування «Північ», підполковник Олександр Андрущенко. Від імені командування оперативного командування «Північ» він визначив завдання та побажав здоров’я, успіхів у бойовій підготовці та наснаги всьому особовому складу частини в новому 2021 навчальному році.
За матеріалами військової частини А3814