ПОЗДРАВЛЕНИЯ 39/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 39/2008



























































23 вересня відзначила свій День народження директор медичного коледжу, депутат міської ради від Блоку Литвина Олена Володимирівна СОЛОДОВНИК


Вас знають, як висококваліфікованого лікаря, умілого організатора, мудрого керівника. Ми вдячні Вам за Вашу принциповість, виваженість, толерантність, активність у вирішенні як партійних так і загальноміських проблем. Бажаємо Вам міцного здоров’я, людського щастя, успіхів у всіх Ваших добрих справах.


З повагою виконком міської організації Народної Партії, депутати міської ради



23 вересня вітаємо з Днем народження директора Новоград-Волинського медичного коледжу Олену Володимирівну СОЛОДОВНИК


Ваші роки — то Ваш скарб, їм ціни немає. Кожен рік багато варт, всі про це ми знаєм. Вашу мудрість знаєм ми, цінимо Ваш досвід, шана в Вас поміж людьми і поваги досить. Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани, всякий день й усякий час гордимось ми Вами.


Колектив медичного коледжу



25 вересня святкує 40-річний ювілей дорогий брат, хрещений Анатолій Адамович ГУДЮК


Від душі поздоровляємо і, як завжди, тобі бажаємо: будь як яблуневий цвіт ще багато довгих-довгих літ. Щоб грошей були повні кишені, ладнались щоб справи буденні. Щоб дружина тобі посміхалась і синок, і рідні тобою пишались. Щоб жив ти довгі роки у щасті з усіх боків.


З повагою сестри Ліда, Галя, Таня з сім’ями, хрещеник Саша



23 вересня виповнилося 15 років Альоні Миколаївні ЗАРИЦЬКІЙ


Для тебе, внучко мила, ми в Бога просим щиро-щиро здоров’я, щастя, доброти та калинової краси. Щаслива будь завжди і всюди, хай поважають тебе люди. Ми раді, що тебе ми маєм, і з Днем народження вітаєм. Хай Ангел твій щодня шепоче, які красиві в тебе очі, а вітер хай розвіє зло і сонце принесе тепло!


Твої дідусь Стьопа та бабуся Марія



23 вересня – 15 років Альоні Миколаївні ЗАРИЦЬКІЙ


Донечко, ластівко, сонечко, теплий розмаю, зіронько наша ясна! Щиро з народженням в день цей вітаєм, зичимо щастя й добра. Завжди будь ніжна, мила й хороша, хай твої біди розвіють пороші, болі морозить зима. Будь же здорова навік і щаслива, горя не відай і сліз. Будь все життя, наша ластівко мила, схожа з красою беріз!


Твої мама, папа



26 сентября отмечает свой 60-й День рождения любимый муж, заботливый отец, дорогой дедушка Валерий Владимирович ГРИБАН


Папа родной наш, любимый, дедушка славный, незаменимый! С 60-летием поздравляем и всяческих благ желаем. Чтобы ты никогда не болел, чтобы ты никогда не старел, чтобы вечно был молодым, мудрым, добрым и нежным таким!


Жена, дочери, зять, внуки



24 сентября праздновала своё 50-летие Бронислава Иосифовна БОЧКОВСКАЯ


Это круглая в жизни дата – твой торжественный юбилей! Значит много от жизни взято, ещё больше отдано ей. Счастья тебе земного, радости,— чтоб не счесть. И здоровья желаем много, не терялось бы то, что есть. Пусть будет всё, что в жизни нужно, чем жизнь бывает хороша, – любовь, здоровье, верность, дружба и вечно юная душа!


Родители, муж, брат, дети, внуки



25 сентября исполняется 1 годик доченьке, сестричке, внученьке Виктории Олеговне БОНДАРЕЦ


Наш свет и утешенье, как солнце без дождя, поздравить с Днём рожденья, приятно нам тебя! Желаем, ангел милый, здоровья и тепла, чтобы всегда счастливой ты, доченька, была!


С любовью мама, папа, дедушка, бабушка и братишка Егор



27 вересня святкує свій 50-річний ювілей Олександр Федорович НАУМЧУК


Хай твоя доля піснею зліта, розквітне цвіт калиною у лузі, хай будуть щирими літа на щастя, на здоров’я і на друзів. Людської шани зичимо й тепла, достатку, злагоди і дружби у родині, щоб вся біда у безвість відійшла, а радість залишилася віднині.


З повагою сусіди Медецькі



1 жовтня святкує ювілей Валентина Іванівна ЗАЯЦЬ


Люба мамо! Не журіться Ви, що ювілей, як злива, прийшов неждано і до Вас. Це тільки літо так несміливо постукало у точний час. До осені ще так далеко, Ви повна сил і молода. Нехай з весною несуть лелеки у подарунок зорю добра. Здорова будьте, прекрасна, ніжна, волошок цвіту не згубіть. Хай світять Вам завжди одвічно любов дітей й щаслива мить.


З повагою чоловік, доньки, зяті, онуки


 

Профспілковий колектив професійного ліцею вітає з 60-річчям доброзичливого колегу Миколу Наумовича ЛАЗЕБНИКА


Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, тепла, злагоди, родинного затишку і любові, подальших успіхів у щоденних справах. Нехай доля збагачує життєвою мудрістю, енергією, натхненням. Хай буде щасливим кожен день вашого життя.


 

27 вересня святкуватиме свій 60-річний ювілей чудова людина, неперевершена особистість, заступник директора з АГЧ Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу Микола Наумович ЛАЗЕБНИК


Щасливий той, кого шанують люди за труд, за чуйність, теплоту душі. Нехай здоров’я Вам і сил прибуде, нехай до серця старість не спішить! Відтепер поволі хай роки чудові плинуть до сторіччя по живій воді, щоб були завжди Ви радісні, здорові, а душею й серцем завжди молоді. Нехай добро щоденно прибуває, як струмінь чистої води, хай зло далекими стежками обминає, а радість поруч йде завжди. Нехай життя квітує буйним цвітом, а День народження приходить знов і знов, і доля хай дарує
з кожним роком благополуччя, радість і любов.


З повагою колектив НВЕГК


 

З ювілеєм вітаємо старшого інспектора кадрів Новоград-Волинського медичного коледжу Валентину Іллівну ГОПКУ


Нагороди і відзнаки не минули Вас в житті, з ювілеєм привітати тут зібрались друзі всі! Шану скласти Вам уклінно за ваш труд і серце добре, за життя, прожите гідно, і за лад у Вашім домі. До ста літ живіть без смутку. Хай радіє вся родина. У добрі й не без прибутку, наша мила Ви людина.


Колектив медичного коледжу


 

Щиро вітаємо з одруженням Ольгу РАДЧУК та Миколу ПЕЛЕШКА


Хай буде довгим ваш життєвий шлях, хай не турбує лихо і нещастя, і журавлі на крилах принесуть все те, що люди називають щастям.


З повагою колектив ЗОШ №3